Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολεμική κόλαση στη Μέση Ανατολή - Τουλάχιστον 8 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο νότιο Λίβανο

Πολεμική κόλαση στη Μέση Ανατολή - Τουλάχιστον 8 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο νότιο Λίβανο
Η σιιτική ένοπλη οργάνωση Hezbollah ανακοίνωσε πως τέσσερις μαχητές της σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα και ότι απάντησε στις επιθέσεις εκτοξεύοντας δεκάδες ρουκέτες Κατιούσα με στόχο εφεδρικές μονάδες του ισραηλινού στρατού κατά μήκος των βόρειων συνόρων του Ισραήλ
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή (26/5/2024)  από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε χωριά στο νότιο Λίβανο, δήλωσαν λιβανικές πηγές ασφαλείας.
Σύμφωνα με τις πηγές, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Αϊτα αλ Σααμπ, τρεις στη Χούλα, δύο στη Γιαρούν και ένας οδηγός του οποίου η μοτοσικλέτα που οδηγούσε έγινε στόχος κατά μήκος ενός κεντρικού δρόμου στη Νακούρα.
Η σιιτική ένοπλη οργάνωση Hezbollah ανακοίνωσε νωρίτερα στις 26/5 ότι τέσσερις μαχητές της σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα και ότι απάντησε στις επιθέσεις εκτοξεύοντας δεκάδες ρουκέτες Κατιούσα με στόχο εφεδρικές μονάδες του ισραηλινού στρατού κατά μήκος των βόρειων συνόρων του Ισραήλ.
Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Hamas στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Hezbollah του Λιβάνου, η οποία υποστηρίζει το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης