Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Erdogan για ελληνοτουρκικά: Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη λύνεται με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση

Erdogan για ελληνοτουρκικά: Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη λύνεται με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση
«Βλέπουμε ότι και ο κ. Μητσοτάκης μοιράζεται την ίδια αίσθηση μαζί μας»
Σχετικά Άρθρα
«Η επίσκεψη που πραγματοποίησε στη χώρα μας ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Μητσοτάκης αποτέλεσε την τελευταία ένδειξη της βούλησής μας να ανοίξουμε μία νέα σελίδα στις σχέσεις μας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan.
«Είμαστε ευχαριστημένοι από την ανάπτυξη των σχέσεών μας με την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση τρίτων μερών, στο πλαίσιο του δικαίου μεταξύ γειτόνων.
Φυσικά δεν πρόκειται να λύσουμε όλα τα προβλήματα με ένα-δυο συναντήσεις. Ωστόσο δεν θα διστάσουμε να αναζητήσουμε πεδίο συμφωνίας σε θέματα κοινού συμφέροντος. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία διαδικασία που απαιτεί υπομονή και αντοχή», ανέφερε συγκεκριμένα, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.
«Βλέπουμε ότι και ο κ. Μητσοτάκης μοιράζεται την ίδια αίσθηση μαζί μας. Γνωρίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν, πρώτα ο Θεός, θα προχωρήσουμε τη διαδικασία με αποφασιστικότητα. Η απόσταση που διανύσαμε με την Ελλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τις άλλες χώρες της περιοχής μας.
Η Τουρκία δεν αφήνει χωρίς απάντηση το χέρι που της απλώνεται, δεν θα το αφήσει.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης
», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης