Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Maduro για Ουκρανία: Η Δύση ευθύνεται για τους νεοναζί του Κιέβου - Να συμμετάσχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες

Παρέμβαση Maduro για Ουκρανία: Η Δύση ευθύνεται για τους νεοναζί του Κιέβου - Να συμμετάσχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες
Η μόνη εναλλακτική που απομένει στη Δύση είναι να συμφωνήσει σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις
Οι δυτικές χώρες είναι υπεύθυνες για την εγκαθίδρυση του νεοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία και για τη σχεδίαση επίθεσης κατά της Ρωσίας, αλλά τώρα πρέπει να συμμετάσχουν στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Nicolas Maduro στην τηλεόραση της Βενεζουέλας.
«Από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, οι χώρες του ΝΑΤΟ εξαπατούσαν τη Ρωσία και δεν εκπλήρωσαν ποτέ καμία συμφωνία που θα εγγυόταν την ασφάλειά της, προσπάθησαν να την απομονώσουν και στη συνέχεια εγκατέστησαν ένα νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία και σχεδίασαν επίθεση εναντίον της Ρωσίας», δήλωσε ο Μαδούρο. Σημείωσε ότι η Ρωσία έπρεπε να δράσει κατά των νεοναζί και επέκρινε τις ευρωπαϊκές χώρες που, «όντας θύματα του Χίτλερ, του Μουσολίνι και του Φράνκο, έγιναν οι κύριοι συνεργοί του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου».

Ο Putin νίκησε τις κυρώσεις

Ο Nicolas Maduro τόνισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin «απολαμβάνει τη μεγαλύτερη πολιτική του δύναμη τα τελευταία 20 χρόνια», ενώ η Ρωσία «νίκησε τις κυρώσεις στον οικονομικό πόλεμο» και ενίσχυσε την οικονομία, το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό και το χρηματοπιστωτικό της σύστημα.
«Η Ρωσία ενεργοποιεί όλες τις οικονομικές μηχανές και είναι πλέον η πέμπτη οικονομία στον κόσμο <...>, κερδίζει στρατιωτικά.
Η μόνη εναλλακτική που απομένει στη Δύση είναι να συμφωνήσει σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις και να σεβαστεί την κυριαρχία της Ρωσίας", τόνισε ο ηγέτης της Βενεζουέλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης