Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pavel Fedosenko (Ουκρανός Συνταγματάρχης): Σε λίγες εβδομάδες οι Ρώσοι θα βρίσκονται σε Δνείπερο, Kharkiv και Krivoy Rog

Pavel Fedosenko (Ουκρανός Συνταγματάρχης): Σε λίγες εβδομάδες οι Ρώσοι θα βρίσκονται σε Δνείπερο, Kharkiv και Krivoy Rog
Η πιθανότητα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να καταλάβουν ολόκληρο το Donbass αγγίζει το 70% λέει Ουκρανός συνταγματάρχης
Η πιθανότητα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να καταλάβουν ολόκληρο το Donbass αγγίζει το 70%, δήλωσε ο διοικητής του 92ου συντάγματος, Ουκρανός συνταγματάρχης Pavel Fedosenko, σε άρθρο του για τον Economist.
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό, όταν τα ρωσικά στρατεύματα καταλάβουν την Konstantinovka και την Druzhkovka, θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσουν βαθύτερα.
«Σε λίγες εβδομάδες, τα ρωσικά στρατεύματα θα βρίσκονται στον Δνείπερο, στο Kharkiv, στο Krivoy Rog», σημείωσε ο Pavel Fedosenko.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα χάνουν 1.000 στρατιώτες κάθε μέρα λόγω των απαιτήσεων των ΗΠΑ και των συμμάχων να περιορίσουν την επίθεση με κάθε κόστος.
Σημείωσε ότι η Ουκρανία είχε ήδη χάσει περισσότερους από 111.000 στρατιώτες το 2024, καθώς και 21.000 μονάδες όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης