Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Εκστρατεία επικοινωνίας και όχι ... ουσίας ετοιμάζει ο Biden - Ο «γκουρού της εικόνας» επιστρατεύεται στην προεκλογική του καμπάνια

ΗΠΑ: Εκστρατεία επικοινωνίας και όχι ... ουσίας ετοιμάζει ο Biden - Ο «γκουρού της εικόνας» επιστρατεύεται στην προεκλογική του καμπάνια
Ο βετεράνος των εκστρατειών Greg Hale εργάστηκε παλαιότερα στις προεδρικές καμπάνιες των John Kerry και Al Gore
Καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πυκνώνει το πρόγραμμα των προεκλογικών του περιοδειών, ο Λευκός Οίκος προσλαμβάνει τον Greg Hale, έναν παλιό γνώριμο και βετεράνο αρκετών προεδρικών εκστρατειών των Δημοκρατικών, ως «Διευθυντή των Παραγωγών του Προέδρου», σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού
Η πρόσληψη του Hale έρχεται μάλιστα ενόσω το Γραφείο Προγραμματισμού του Λευκού Οίκου προσθέτει περισσότερες θέσεις εργασίας στην ομάδα του, και τη στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προετοιμάζεται για ένα αυστηρό πρόγραμμα ταξιδιών τους επόμενους έξι μήνες κατά τη διάρκεια μιας άνευ προηγουμένου μάχης επανεκλογής εναντίον του πρώην προέδρου Trump.
Ο Hale, με καταγωγή Αρκάνσας, που δηλώνει ... κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, είναι πολύ γνωστός στους δημοκρατικούς κύκλους και έχει χαρακτηριστεί «master των events» ή ... «γκουρού της εικόνας» από τους συναδέλφους του.
Τα σχετικά ρεπορτάζ των ΗΠΑ τονίζουν χαρακτηριστικά πως ο Hale είναι «ειδικός στο να αφηγείται μια ιστορία με μόλις ένα βήμα [ενν. ομιλητή] και μόλις ένα ... φόντο».
Έγινε ευρύτατα γνωστός από τη σύλληψη της σκηνής της επίδοξης ομιλίας αποδοχής της Hillary Clinton στο Javits Center της Νέας Υόρκης και από άλλες περίτεχνες σκηνοθεσίες κατά τη διάρκεια της προεδρικής κούρσας του 2016.
Ο Hale εργάστηκε παλαιότερα στις προεδρικές εκστρατείες των John Kerry και Al Gore (σ.σ. αμφότεροι είχαν ηττηθεί), όσο και στην εκστρατεία επανεκλογής του πρώην προέδρου Bill Clinton.
Πλέον -και σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Hill- το επιτελείο του Biden εγκαταλείπει τον ... Λευκό Οίκο και ετοιμάζεται για ταξίδια σε όλη τη χώρα, εν μέσω της προσπάθειας του υποψήφιου πρόεδρου των Δημοκρατικών να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία.
«Αυτό είναι ένα σημάδι της αποχώρησης όλων των συστημάτων...», τόνισε στην εφημερίδα μια πηγή που γνωρίζει το σχεδιασμό του Λευκού Οίκου.
«Προετοιμάζονται για αυτό που είναι μπροστά και θα υπάρξουν πολλά ταξίδια, πολλά γεγονότα στο εγγύς μέλλον».
Επισημάινεται ότι ο Hale θα αναφέρεται στον Ryan Montoya, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος προγραμματισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης