Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη: Κατασκευάζεται στρατιωτικό αεροδρόμιο των Ρώσων κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία - Θα βομβαρδίζουν αδιάκοπα...

Αποκάλυψη: Κατασκευάζεται στρατιωτικό αεροδρόμιο των Ρώσων κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία - Θα βομβαρδίζουν αδιάκοπα...
Με την παρουσία ενός στρατιωτικού αεροδρομίου, θα είναι δυνατός ο βομβαρδισμός των θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στις περιοχές Sumy και Kharkov συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που μπορεί να είναι το κλειδί για την επίθεση της Ρωσίας προς αυτή την κατεύθυνση
Στην περιοχή του Belgorod, περίπου 70 χλμ. δηλαδή μακριά από τα σύνορα με την Ουκρανία, ξεκίνησε η κατασκευή νέας στρατιωτικής αεροπορικής βάσης το περασμένο φθινόπωρο. Η εγκατάσταση βρίσκεται 9 χλμ. από το σημαντικό κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Alekseevka, το οποίο χρησιμοποιείται από τα ρωσικά στρατεύματα ως κόμβος για την προμήθεια και αποθήκευση καυσίμων, καθώς και για την επισκευή στρατιωτικού εξοπλισμού.

Επανέναρξη κατασκευής

Η κατασκευή της βάσης σταμάτησε ωστόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συνεχίστηκε φέτος τον Απρίλιο. Τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει τα θεμέλια του διαδρόμου, μήκους 1.800 μέτρων, που θα του επιτρέψει να φιλοξενήσει οποιοδήποτε στρατιωτικό αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών Su-34.

Ενίσχυση της ρωσικής παρουσίας

Την προηγούμενη μέρα, το ρωσικό τμήμα άμυνας ανέφερε πυραυλικές επιθέσεις από το σύστημα αεράμυνας Tor-M2 κατά εχθρικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή του Belgorod. Χάρη στις επιδέξιες ενέργειες του στρατιωτικού προσωπικού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αποφεύχθηκε όμως η επιδρομή ουκρανικών UAV στο ρωσικό έδαφος. Το πλήρωμα του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος κατέστρεψε τους στόχους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

924faf1bd9_ajerodrom1.jpg

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η κατασκευή μιας νέας αεροπορικής βάσης στην περιοχή του Μπέλγκοροντ μπορεί να συνδέεται με την ενίσχυση της ρωσικής ομάδας στρατευμάτων στην περιοχή. Αυτό μπορεί να είναι μια απάντηση στην άνοδο του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και στις πιο ενεργές προσπάθειες της Ουκρανίας να επιτεθεί σε ρωσικές περιοχές.
1280x1024_20240318_rz3vb645oznoe730ni5m_1_1.jpg
Με την παρουσία ενός στρατιωτικού αεροδρομίου, θα είναι δυνατός ο βομβαρδισμός των θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στις περιοχές Sumy και Kharkov συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που μπορεί να είναι το κλειδί για την επίθεση της Ρωσίας προς αυτή την κατεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης