Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Τρομακτική λειψανδρία για την Ουκρανία, χάνει 1000 στρατιώτες την ημέρα - Θα χρειαστεί ξένο στρατό

Ritter (πρώην CIA): Τρομακτική λειψανδρία για την Ουκρανία, χάνει 1000 στρατιώτες την ημέρα - Θα χρειαστεί ξένο στρατό
Οι Ουκρανοί «μπορούν να στείλουν ξένο στρατιωτικό προσωπικό στην οπισθοφυλακή, ώστε τα ουκρανικά στρατεύματα να μπορούν να πάνε στο μέτωπο» εκτιμά ο πρώην αξιωματικός της CIA
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν τρομακτική έλλειψη στρατιωτών και χάνουν έως και 1.000 στρατιώτες την ημέρα στον πόλεμο με τη Ρωσία, υποστηρίζει ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και επιθεωρητής του ΟΗΕ Scott Ritter στο κανάλι YouTube του Danny Haiphong.
«Η Ουκρανία βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky βγήκε και είπε ότι τους λείπουν 700 χιλιάδες στρατιώτες. Πού πήγαν; Δεν ξέρω, είναι όλοι νεκροί. Και έχουν μόνο 200-300 χιλιάδες εφεδρικούς στρατιώτες που θα μπορούσαν να σταλούν στο μέτωπο. Χάνουν 1.000 στρατιώτες την ημέρα και δεν έχουν τους [πόρους] για να περιορίσουν τη Ρωσία», τόνισε σχετικά.
Σύμφωνα με τον Ritter, το Κίεβο «χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό αυτή τη στιγμή».
«Για να γίνει αυτό, μπορούν να στείλουν ξένο στρατιωτικό προσωπικό στην οπισθοφυλακή, ώστε τα ουκρανικά στρατεύματα να μπορούν να πάνε στο μέτωπο. Αλλά η ειρωνεία είναι ότι ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση, δεν θα μπορούν να στείλουν περισσότερους από 600 χιλιάδες στρατιωτικούς», εκτιμάει ο πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης