Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κασσελάκης κατά Γεωργόπουλου

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κασσελάκης κατά Γεωργόπουλου
Θα υπάρξει και παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας όσον αφορά στην κομματική του ιδιότητα
Στην αντεπίθεση περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το «άδειασμα» που έκανε ο πρώην διευθυντής οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος στον Στέφανο Κασσελάκη.
Όπως ο ίδιος υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook, αποκαλύπτει πότε και γιατί μπήκε το δάνειο από την εταιρεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στα ταμεία του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι όταν μπήκαν τα λεφτά οι εργαζόμενοι στα κομματικά media είχαν ήδη πληρωθεί. Υποστηρίζει ακόμη ότι λίγες ημέρες αργότερα το δάνειο επεστράφη.
Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Θύμιος Γεωργόπουλος με τη σημερινή του ανάρτηση, υπερέβη κάθε όριο ψεύδους και κακοβουλίας.

Συγκεκριμένα:

Ισχυρίστηκε πως τα χρήματα καταβλήθηκαν από εξωχώρια εταιρεία (offshore), ενώ γνωρίζει καλά ότι η OSIOS LLC είναι αλλοδαπή εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ.
Υποστήριξε πως το δάνειο της εταιρείας μπήκε στον λογαριασμό της Left Media AE το απόγευμα της Παρασκευής, 29/12/2023, μετά την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων, ενώ η αλήθεια είναι (την οποία γνωρίζει άριστα) ότι 20.000€ είχαν μπει στο ταμείο στις 21/12/2023 (για την καταβολή τμήματος του Δώρου Χριστουγέννων) και 210.000€ στις 29/12/2023 και ώρα 09.01 π.μ., με την καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους να ξεκινά περίπου μιάμιση ώρα αργότερα (10.26 π.μ.).
Εννοείται πως λόγω της προέλευσης του εμβάσματος και του valuer, τα χρήματα είχαν αποσταλεί, δύο ημέρες νωρίτερα αντίστοιχα, τόσο για το Δώρο όσο και για την μισθοδοσία.
Γίνεται πλέον σαφές σε όλους, μετά και από την σημερινή του ανάρτηση του κυρίου Γεωργόπουλου, αφενός μεν ότι η απομάκρυνσή του ήταν απολύτως επιβεβλημένη (και μάλλον καθυστερημένη) κι αφετέρου ότι ο Πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα προσφύγουν άμεσα εναντίον του στη Δικαιοσύνη για όλα όσα ψευδή και δυσφημιστικά διατύπωσε σήμερα.
Είναι επίσης σαφές, ότι θα υπάρξει και παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας όσον αφορά στην κομματική του ιδιότητα.
emvasma.jpegemvasma2.jpegsimbasi.jpeg


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης