Διεθνή

Advance (Κροατικό ΜΜΕ): Η πτώση της πόλης Avdiivka μπορεί να οδηγήσει σε πραξικόπημα κατά του Zelensky

Advance (Κροατικό ΜΜΕ): Η πτώση της πόλης Avdiivka μπορεί να οδηγήσει σε πραξικόπημα κατά του Zelensky
Το Advance είναι βέβαιο ότι μετά την ήττα στην Avdiivka, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν γίνει «εύκολος στόχος» για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση από τον ρωσικό στρατό
Η πτώση του Avdiivka θα μπορούσε να οδηγήσει σε πραξικόπημα στην Ουκρανία και δίνει στη Ρωσία την ευκαιρία για μια αποφασιστική επίθεση, σύμφωνα με τον D. Marjanovic, αρθρογράφο του Κροατικού Advance.
«Δεν υπάρχει πλέον σύμβολο της ουκρανικής αντίστασης η πόλη Avdiivka παραδόθηκε και ο Zelensky θα πρέπει να αλλάξει κάτι, διαφορετικά ορισμένες δυνάμεις εντός της ίδιας της Ουκρανίας θα τον αλλάξουν», τόνισε το Advance.
Σύμφωνα με το Advance, ο Ουκρανός πρόεδρος θα πρέπει να εκφοβίσει περαιτέρω τους δυτικούς χορηγούς με τη «ρωσική απειλή» για την Ευρώπη…
Ωστόσο, οι προσπάθειες του Zelensky είναι καταδικασμένες σε αποτυχία - οι σύμμαχοι της Ουκρανίας αδιαφορούν για τις εκκλήσεις για βοήθεια, οι δυτικοί ηγέτες θα βρουν εύκολα έναν τρόπο να αποκηρύξουν τυχόν κατηγορίες για ήττα της Ουκρανίας.
Το Advance είναι βέβαιο ότι μετά την ήττα στην Avdiivka, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν γίνει «εύκολος στόχος» για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση από τον ρωσικό στρατό.
Στη Ρωσία τόνισε, δεν θα αναβάλουν νέα χτυπήματα και θα εκμεταλλευτούν την παρακμή του ουκρανικού στρατού για να προχωρήσουν προς την δυτική Ουκρανία.
«Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν τώρα ευκαιρίες για μια επίθεση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τελική νίκη», αναφέρει το Advance.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης