Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Κλ.Ναυπάκτου: Ράλι κατά την πρώτη μέρα της Optima Bank ως market maker στη μετοχή

Κλ.Ναυπάκτου: Ράλι κατά την πρώτη μέρα της Optima Bank ως market maker στη μετοχή
Μία κίνηση που ίσως δείχνει ότι ο βασικός μέτοχος αποφάσισε πλέον να ασχοληθεί και λίγο με την περιουσία που έχει στο ταμπλό του Χ.Α.
Σχετικά Άρθρα
Στο +12% βρίσκεται η μετοχή της Κλωστήρια Ναυπάκτου με ασυνήθιστα υψηλό όγκο συναλλαγών και αφύπνιση μετά από πολλά χρόνια αδιαφορίας.
Το μηνιαίο γράφημα, αποτυπώνει την αδιαφορία των επενδυτών και των βασικών μετόχων στη μετοχή και τώρα μετά από χρόνια, παρατηρείται κίνηση.
Τι ακριβώς έχει συμβεί; Από σήμερα η Optima Bank έχει αναλάβει την ειδική διαπραγμάτευση.
Μία κίνηση που ίσως δείχνει ότι ο βασικός μέτοχος αποφάσισε πλέον να ασχοληθεί και λίγο με την περιουσία που έχει στο ταμπλό του Χ.Α. και να ικανοποιήσει και κάποιους επενδυτές, οι οποίοι προφανώς και δεν ήταν ικανοποιημένοι από την πορεία της.
Σήμερα ο τίτλος κάνει πράξη στα 1,20 ευρώ με άνοδο 12,15% και όγκο 30 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση έχει ενισχυθεί στα 13,8 εκατ. ευρώ.
Αντίστοιχο όγκο είχε να δει από τον περασμένο Ιούλιο.
Σε ό,τι αφορά στα θεμελιώδη ο κλάδος είναι δύσκολος, αλλά η συγκεκριμένη έχει αρκετές καλές συνεργασίες και θα μπορούσε κάποιος να περιμένει μία βελτίωση αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Στο πρώτο εξάμηνο του 2023 ο τζίρος παρέμεινε σταθερός τα 9,5 εκατ. ευρώ αλλά τα EBITDA γύρισαν αρνητικά κατά 318 χιλ. ευρώ από κέρδη 2 εκατ. ευρώ και η τελική γραμμή από κέρδη 878 χιλ. ευρώ είχε ζημία 481 χιλ. ευρώ.
Τα ίδια κεφάλαια ανέρχονται στα 10,1 εκατ. ευρώ και ο καθαρός δανεισμός στα 6,7 εκατ. ευρώ.
ΝΑΥΠ.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης