Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζοφερή πρόβλεψη Pew Research: Μουσουλμάνοι πάνω από το 75% του πληθυσμού σε Ελλάδα, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Βρετανία

Ζοφερή πρόβλεψη Pew Research: Μουσουλμάνοι πάνω από το 75% του πληθυσμού σε Ελλάδα, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Βρετανία
Ο Maaßen των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών περιέγραψε τους Ευρωπαίους ότι ζουν χωρίς όραμα ή αποστολή, ενώ άλλοι ανταγωνιστικοί πολιτισμοί έχουν ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι τους
Μια ζοφερή πρόβλεψη αποκάλυψε ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας, Hans-Georg Maaßen, για τη σύσταση του πληθυσμού στην Ευρώπη σε λίγες δεκαετίες.
Όπως ανέφερε, η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση λόγω της μαζικής μετανάστευσης.
Το Ισλάμ είναι έτοιμο να κατακτήσει την Ευρώπη, η οποία δεν κάνει τίποτα για να το σταματήσει.
Μάλιστα, σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Μεγάλη Βρετανία πάνω από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι.

Διαφορετική κουλτούρα

«Μας πλησιάζει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα.
Δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένοι για αυτό, καθώς είμαστε ανίκανοι να επιλύσουμε συγκρούσεις ακόμη και με τη βία, όπως κάνουν οι οικογενειακές φυλές από τα αραβικά κράτη.
Αυτοί οι άνθρωποι επιλύουν τις συγκρούσεις με βία, ενώ οι άνθρωποι στην Κεντρική Ευρώπη πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των δικαστηρίων», δήλωσε ο Maaßen, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Γραφείου Προστασίας του Συντάγματος (BfV) από το 2012 έως το 2018 σε συνέντευξή του στο FPÖ TV.
«Οι Ευρωπαίοι θα υποκύψουν στο Ισλάμ.
Αφενός, επειδή δεν μπορούν καν να δουν αυτή τη σύγκρουση να έρχεται, και από την άλλη, επειδή είναι ανίκανοι να επιλύσουν τις συγκρούσεις με παρόμοιο τρόπο», είπε, δηλώνοντας ότι «το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η σταδιακή καταστροφή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού».
Ο Hans-Georg Maaßen υπηρέτησε ως ο ανώτατος αρχηγός εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας από το 2012 έως το 2018.

Χωρίς όραμα

Ο Maaßen περιέγραψε τους Ευρωπαίους ότι ζουν χωρίς όραμα ή αποστολή, ενώ άλλοι ανταγωνιστικοί πολιτισμοί έχουν ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι τους.
«Δεν ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε.
Πώς πρέπει να είναι η Γερμανία ή η Αυστρία το 2030;
Ζούμε μόνο τη στιγμή, και ως εκ τούτου χάνουμε από άλλους που έχουν θρησκεία ή ιδεολογία, που ξέρουν πού θέλουν να πάνε.
Μας λείπει μια αποστολή», συνέχισε.
«Κυρίως μουσουλμάνοι έρχονται σε εμάς με μια εντελώς διαφορετική επίγνωση του πολιτισμού, της θρησκείας και της οικογένειας.
Στην κοσμική Ευρώπη, η θρησκεία και η οικογένεια —αν και εξακολουθούν να είναι σημαντικά— είναι θέμα του ατόμου, αλλά σε αυτούς τους πολιτισμούς είναι θέμα της φυλής».

Αντικατάσταση πληθυσμού βάσει σχεδίου

Ο Maaßen είπε ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί επιτρέπουν ενεργά τη μαζική μετανάστευση επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, «οι πολιτικοί μας θέλουν έναν διαφορετικό πληθυσμό.
Η πολιτική Αριστερά ακολουθεί την πορεία της αντιγερμανικής ιδεολογίας.
Όσο πιο ετερογενής είναι ένας πληθυσμός, τόσο λιγότερο ικανός είναι να ενωθεί και να έχει δημοκρατικό λόγο.
Όσο περισσότερο η πολιτική δέχεται μετανάστες από άλλες χώρες όπως κρίνει σκόπιμο και τους χορηγεί υπηκοότητα, τόσο περισσότερο η πολιτική επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα.
Αυτοί οι μετανάστες στη συνέχεια ψηφίζουν διαφορετικά από τους ντόπιους».

Υπάρχουν λύσεις

Ο Maaßen είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι χώρες όπως η Γερμανία και η Αυστρία έχουν τα απαραίτητα εργαλεία για να σταματήσουν τη μετανάστευση, αλλά κάνουν συνειδητή επιλογή να μην το κάνουν.
«Η Γερμανία και η Αυστρία θα μπορούσαν να αρχίσουν να απορρίπτουν ανθρώπους στα σύνορα από τη μια μέρα στην άλλη - λόγω του κανονισμού για τις τρίτες χώρες», δήλωσε ο πρώην αρχηγός της γερμανικής κατασκοπείας.
«Επιπλέον, το κράτος θα μπορούσε να απελάσει ή να εξασφαλίσει την οικειοθελή αναχώρηση για «εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς που δεν θέλουν να ενσωματωθούν και που θα μπορούσαν να διαπράξουν εγκλήματα και να συνεχίσουν να εξαρτώνται από κοινωνικές παροχές από το κράτος».
Ένα από τα σημαντικότερα σημεία προβλημάτων για τις δυτικές κυβερνήσεις είναι ότι τρίτα έθνη αρνήθηκαν να πάρουν πίσω ξένους υπηκόους, αλλά ο Maaßen είπε ότι υπάρχουν πολλά εργαλεία για την αντιμετώπιση αυτών των απείθαρχων εθνών.
«Θα πρέπει επίσης να είναι δυνατό να πειστούν τρίτες χώρες να πάρουν πίσω τους υπηκόους τους μετά από εντολές απέλασης.
Εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να «παγώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία», να αποτρέψετε (τους πολίτες τους) να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και άλλα πράγματα.
Πρέπει να πείσετε αυτά τα κράτη να συμπεριφέρονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο», είπε.
Ο Maaßen αμφιβάλλει ότι οι πολιτικοί της Γερμανίας σχεδιάζουν να λάβουν σοβαρά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης παρά τους αυξανόμενους κινδύνους, ειδικά από τους βίαιους πολιτισμούς.
«Γιατί οι μετανάστες απλώς δεν επιστρέφονται πίσω στα σύνορα;» ρωτάει ο Maaßen.
«Γιατί δεν αναγκάζουμε χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα να κάνουν επιτέλους αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες, δηλαδή τη λογική προστασία των συνόρων;
Γιατί αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται σε εμάς, να τους ταΐζουν και να ξοδεύουν δισεκατομμύρια για αυτούς, ενώ πολλοί ντόπιοι, φτωχοί συνταξιούχοι με σύνταξη 920 ευρώ μετά από μια πλήρη εργασιακή ζωή, πρέπει να μαζεύουν μπουκάλια;».

Μουσουλμανική πλειοψηφία μέχρι το 2200;

Οι προειδοποιήσεις του Maaßen μπορεί να είναι προφανείς, καθώς η Ευρώπη υφίσταται ταχέως δημογραφικές αλλαγές.
Η Pew Research έχει ήδη σημειώσει ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης μπορεί να τριπλασιαστεί έως το 2050 σε 76 εκατομμύρια στην τελευταία έκθεση της.
Ωστόσο, σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Pew Research Review προβλέπει μια μουσουλμανική πλειοψηφία έως το 2200, ενώ σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Βρετανία, πάνω από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης