Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος τριών ανηλίκων που λήστεψαν εκπαιδευτικό

tags :
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος τριών ανηλίκων που λήστεψαν εκπαιδευτικό
Συνελήφθη και ο 36χρονος θείος του αλλοδαπού δράστη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος των τριών ανηλίκων - 15, 16 και 17 ετών αντίστοιχα, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός - οι οποίοι συνελήφθησαν επειδή λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας έναν 54χρονο εκπαιδευτικό.
Και οι τρεις διώκονται για ληστεία από κοινού και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, συνελήφθη και ο 36χρονος θείος του αλλοδαπού δράστη, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένας σταυρός που εκλάπη από τον εκπαιδευτικό. Ο 36χρονοςπαραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Πλημμελειοδικείο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Το περιστατικό

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/11 στην περιοχή του Κορδελιού, όπου οι τρεις ανήλικοι πλησίασαν τον 54χρονο υποδιευθυντή Λυκείου και άλλους τρεις συναδέλφους του, που κάπνιζαν έξω από το προαύλιο του σχολείου. Αρχικά, τους ρώτησαν σε πόση ώρα είναι το διάλειμμα του σχολείου καi λίγη ώρα αργότερα, τη στιγμή που ο 54χρονος πήγαινε να αγοράσει τσιγάρα από κατάστημα ψιλικών, τού επιτέθηκαν με γροθιές και άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και βέρα.
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περνούσαν από το σημείο βοήθησαν τον εκπαιδευτικό και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη των τριών ανηλίκων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης