Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα - Λυπάμαι γιατί ο χώρος απαξιώνεται

Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα - Λυπάμαι γιατί ο χώρος απαξιώνεται
"Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί" ο Στ. Κασσελάκης, ανέφερε ο Π. Σκουρλέτης
«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα», «λυπάμαι γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Π. Σκουρλέτη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον Στέφανο Κασσελάκη μέσω ανάρτησης στα social media στις 23/10.
Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο Kontra, σχετικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως «οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό», ενώ ανέφερε ότι πληροφορήθηκε τη διαγραφή του από την τηλεόραση.
Όπως είπε, «φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».
Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα, τόνισε πως «θα αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε αυτήν την ιστορική διαδρομή», καθώς «οι 65.000 που τον ψήφισαν (σ.σ. τον κ. Κασσελάκη) δεν ήξεραν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών».

Βολές κατά Κασσελάκη

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα».
«Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί», πρόσθεσε.
Με αφορμή τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον κ. Κασσελάκη, ανέφερε ότι «από χθες έχουμε ένα γεγονός που πραγματικά συνιστά κοσμογονία και δεν νιώθει ανάγκη να απαντήσει», προσθέτοντας ότι «στα 24 έχουμε διαμορφώσει μια άποψη».
Τέλος, σχολιάζοντας πληροφορίες από την Κουμουνδούρου που έκαναν λόγο για πολιτική καταδίκη και όχι διαγραφή του, σημείωσε πως «προφανώς τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος να διαγράψει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης