Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από την άμυνα στην επίθεση οι Ρώσοι – Pushilin: Εξαντλημένοι οι Ουκρανοί

Από την άμυνα στην επίθεση οι Ρώσοι – Pushilin: Εξαντλημένοι οι Ουκρανοί
Δεν έχουν να δείξουν καμία επιτυχία στο ΝΑΤΟ οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είπε ο Pushilin
Σχετικά Άρθρα
Αν και υποτίθεται ότι είναι σε εξέλιξη η ουκρανική αντεπίθεση με στόχο την ανάκτηση εδαφών, οι ρωσικές δυνάμεις είναι αυτές που καταγράφουν εδαφικά κέρδη.
Σε δηλώσεις του στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Solovyev Live, ο Denis Pushilin, αναπληρωτής επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk υποστήριξε πως ο ρωσικός στρατός πέρασε από την άμυνα στην επίθεση στην κατεύθυνση του Krasno Lymansk που βρίσκεται στην επαρχία του Donetsk.
«Στο Krasno Lymansk, οι ρωσικές δυνάμεις πέρασαν στην αντεπίθεση ενώ επίθεση έκαναν και στη κατεύθυνση της Avdiivka» είπε ο Pushilin.
Τις πληροφορίες αυτές άλλωστε είχε επιβεβαιώσει και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο ανέφερε πως οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προωθηθεί κατά 1,5 χιλιόμετρο στο μέτωπο του Krasno Lymansk.

Δεν έχουν να δείξει τίποτα οι Ουκρανοί

Όπως είπε ο Pushilin, οι Ουκρανοί δεν έχουν να δείξουν καμία σημαντική επιτυχία στο ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της αντεπίθεσης τους.
«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ένταση της αντεπίθεσης των Ουκρανών κλιμακώθηκε με τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Δεν μπόρεσαν να δείξουν τίποτα σημαντικό πριν από τη Σύνοδο.
Αυτή η ένταση των εχθροπραξιών θα μειωθεί στο εξής.
Οι Ουκρανοί είναι εξαντλημένοι» υποστήριξε ο Pushilin, τονίζοντας ότι εάν δεν συμβεί κάτι υπερφυσικό, «δεν θα μπορέσουν να ανατρέψουν το ρεύμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης