Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί πιέζονται να δείξουν αποτελέσματα το επόμενο 10ήμερο και να κρατήσουν στην εξουσία τον Zelenksy για... χρήματα

Οι Ουκρανοί πιέζονται να δείξουν αποτελέσματα το επόμενο 10ήμερο και να κρατήσουν στην εξουσία τον Zelenksy για... χρήματα
Η Ουκρανία δεν θέλει τόσο να δείξει αποτελέσματα όσο πρέπει, όσο το να κρατήσει τον Zelensky στην εξουσία και να του δοθούν περισσότερα χρήματα και όπλα, τόνισε ο Vladimir Rogov, πρόεδρος του Κινήματος «Είμαστε με τη Ρωσία»
Οι δυτικές χώρες που υποστηρίζουν το Κίεβο αναμένουν ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας θα έχουν επιτυχίες στην πρώτη γραμμή τις επόμενες 10 ημέρες, και ως εκ τούτου το Κίεβο μπορεί να κάνει μια απόπειρα μεγάλης επίθεσης πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, δήλωσε στο Tass ο πρόεδρος του Κινήματος «Είμαστε με τη Ρωσία» Vladimir Rogov.
Νωρίτερα ο Zelensky σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις βρίσκονται υπό πίεση προκειμένου να επιδείξουν αποτελέσματα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Βίλνιους στις 11-12 Ιουλίου.

«Η Ουκρανία δεν θέλει τόσο να δείξει αποτελέσματα όσο πρέπει.
Είναι απαραίτητο για να κρατήσει τον Zelensky στην εξουσία και να του δοθούν περισσότερα χρήματα και όπλα.
Τον πιέζει ο χρόνος, καθώς απομένουν περίπου 10 ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής», είπε ο Rogov.
«Ως εκ τούτου, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κάνουν μια απόπειρα μεγάλης επίθεσης σε έναν τομέα της πρώτης γραμμής τις επόμενες 10 ημέρες.
Είναι πιθανό να συμβεί στην περιοχή Zaporozhia», πρόσθεσε.
Η κατάληψη μιας περιοχής, για παράδειγμα, Vasilyevka ή Tokmak στην περιοχή Zaporozhia θα σήμαινε επιτυχία για τους Ουκρανούς, υποστήριξε ο Rogov.
«Θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια προς αυτόν τον στόχο.
Ο Zelensky θα προσπαθήσει να μη χάσει αυτό τον στόχο», είπε.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, «έρχεται μια πολύ τεταμένη και πολύπλοκη περίοδος 10 ημερών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης