Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει πάλι με το δίλημμα σταθερότητα ή περιπέτειες - Δύναμη μαχητικής αντιπολίτευσης μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει πάλι με το δίλημμα σταθερότητα ή περιπέτειες - Δύναμη μαχητικής αντιπολίτευσης  μόνο ένα  πιο δυνατό ΚΚΕ
"Οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ", σημειώνει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα "σταθερότητα ή περιπέτειες"», τονίζει το ΚΚΕ με αφορμή τη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, «οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ που περιέγραψε και περιλαμβάνει τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, την επίτευξη ματωμένων πρωτογενών πλεονασμάτων, την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας κλπ.
Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος απαιτείται και η "αξιόπιστη", δηλαδή συναινετική, αντιπολίτευση που ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης και την οποία θα προσφέρουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ».
«Αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και δύναμη μαχητικής αντιπολίτευσης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων θα είναι μόνο ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ», καταλήγει.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης