Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό, τον Αλέξη Τσίπρα - Άκυρη κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του

Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό, τον Αλέξη Τσίπρα - Άκυρη κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του
Η Έφη Αχτσιόγλου απορρίπτει κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου
Σχετικά Άρθρα
Κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο των εκλογών της 21ης Μαΐου, κλείνει η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό. Έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου» ξεκαθάρισε μιλώντας «Στο Κόκκινο».
«Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη», υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου, επαναλαμβάνοντας ότι «μπροστά μας έχουμε νέες κάλπες σε ελάχιστο χρόνο». «Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες» πρόσθεσε.

Αιχμές περί… αυτοσχεδιαστικού οίστρου

Σε σχέση με δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συζητήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «επιδεικνύουμε έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο». «Το κάναμε και πριν τις εκλογές και δημιούργησε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης