Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαψεύδουν οι Ουκρανοί: Δεν επηρεάζει την αντεπίθεση μας η διαρροή των εγγράφων του Πενταγώνου

Διαψεύδουν οι Ουκρανοί: Δεν επηρεάζει την αντεπίθεση μας η διαρροή των εγγράφων του Πενταγώνου
Θα αποφασίσουμε την ύστατη στιγμή πότε θα εξαπολύσουμε την επίθεση μας είπε ο Oleksiy Danilov από το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως η αντεπίθεση και η στρατιωτική στρατηγική της Ουκρανίας δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση από τη διαρροή των εγγράφων του Πενταγώνου και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών διατύπωσε ο Oleksiy Danilov, γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας (NSDC) της Ουκρανίας.
«Αν κάποιος πιστεύει ότι έχουμε μόνο μία επιλογή όσον αφορά το σχέδιο δράσης μας, τότε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ακόμη και τρία σχέδια δράσης δεν είναι αρκετά» ανέφερε μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD ο Oleksiy Danilov, επισημαίνοντας πως το Κίεβο θα αποφασίσει το πότε θα εξαπολυθεί η αντεπίθεση την «ύστατη στιγμή».
Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς ότι η διαρροή των εγγράφων αυτών, ανάγκασαν το Κίεβο να αλλάξει τη στρατηγική του, ο Danilov είπε ότι μόλις ένας πολύ περιορισμένος αριθμός ανθρώπων γνωρίζει τα σχέδια της ουκρανικής επίθεσης.

Άκρως απόρρητες πληροφορίες

«Η Ουκρανία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους κύριους συμμάχους του, όπως είναι οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Πολωνία.
Όμως στοιχεία για τη διεξαγωγή ορισμένων επιχειρήσεων, τον αριθμό των μονάδων, που συμμετέχουν σε αυτές και σε ποιους τομείς - αυτές οι πληροφορίες είναι άκρως απόρρητες.
Αν κάποιος πιστεύει ότι τις έχει, τότε μπορώ μόνο να τον συγχαρώ.
Αλλά δεν ξέρω από πού μπορεί να τις πάρει» υποστήριξε ο Danilov, ο οποίος υπογράμμισε πως κάποιες από τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, δεν είναι καθόλου απόρρητες και μπορούν να βρεθούν σε διάφορες πηγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης