Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφόρητο το Bakhmut για τους Ουκρανούς – Δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη Wagner

Αφόρητο το Bakhmut για τους Ουκρανούς – Δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη Wagner
Οι ρωσικές δυνάμεις εκκαθαρίζουν το εργοστάσιο AZOM λέει ο επικεφαλής του Donetsk, Denis Pushilin
Σχετικά Άρθρα
Παρά τις προσπάθειες του Κιέβου να ενισχύσει όσο μπορεί τις ουκρανικές δυνάμεις στο Bakhmut στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί και να σώσει την πόλη - σύμβολο της αντίστασης, οι συνθήκες για τους Ουκρανούς στρατιώτες είναι αφόρητες, τη στιγμή που είναι αδύνατο να διαφύγουν των πυρών των μαχητών της Wagner.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin, ο οποίος αναφέρει πως όλες οι οδοί ανεφοδιασμού των Ουκρανών στρατιωτών τελούν υπό τον έλεγχο των πυρών της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.
«Η Wagner έχει δημιουργήσει αφόρητες συνθήκες για τον εχθρό, ο οποίος δυσκολεύεται ακόμα και να μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό, να φέρει εφεδρικές δυνάμεις ακόμα και να απομακρύνει τους τραυματίες.
Όλα αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον εχθρό, επειδή όλοι οι δρόμοι είναι στον έλεγχο των πυρών της Wagner» είπε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Soloviev Live o Pushilin.
Όσον αφορά τις μάχες μέσα στην πόλη, ο Pushilin τόνισε ότι οι δυνάμεις της Wagner εκκαθαρίζουν όσους Ουκρανούς έχουν απομείνει στο εργοστάσιο AZOM, κάνοντας λόγο πάντως για μεμονωμένες ομάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης