Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Περίεργο να μιλά ο Τσίπρας για αποστασία βουλευτών

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Περίεργο να μιλά ο Τσίπρας για αποστασία βουλευτών
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση με εξαγορασμένους βουλευτές υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης
Σχετικά Άρθρα
Δεν είναι λίγο περίεργο να μιλά ο Αλέξης Τσίπρας για αποστασία βουλευτών διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη σχετικά με τις σταθερές κυβερνήσεις που αποτελούνται «από ένα κόμμα αλλά όχι μόνο από ένα χρώμα».
Η αντιπολίτευση υποστήριξε ότι η φράση αυτή του κ. Μητσοτάκη ήταν ένα μήνυμα αποστασίας στελεχών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκειμένου να έχουν μια θέση στην επόμενη κυβέρνηση.

Έκαναν κυβέρνηση με εξαγορασμένους βουλευτές

«Το να μιλά ο κ. Τσίπρας για αποστασία βουλευτών δεν είναι λίγο περίεργο;», διερωτήθηκε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση με εξαγορασμένους βουλευτές και τώρα μιλά για κυβέρνηση «κουρελού».
Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη για πολλά χρώματα σε ένα κόμμα, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι τα πρόσωπα της κυβέρνησης δεν είναι από ένα κόμμα.

Αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές

«Η ΝΔ έχει αρχηγό και υποψήφιο πρωθυπουργό και όταν κάποιος ψηφίζει ΝΔ, επιλέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εάν στις πρώτες εκλογές η ΝΔ έχει ένα καθαρό αποτέλεσμα, δηλαδή μια σαφή διαφορά, στις δεύτερες θα μπορέσει να διεκδικήσει αυτοδυναμία» επισήμανε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την ανησυχία του για «πολιτική ατιμία», τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι πιθανό - μετά τις εκλογές - να κάνει μια κυβέρνηση ηττημένων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης