Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Patrushev, στενός σύμμαχος του Putin, προειδοποιεί: Η Ρωσία έχει τα όπλα να καταστρέψει τις ΗΠΑ

Ο Patrushev, στενός σύμμαχος του Putin, προειδοποιεί: Η Ρωσία έχει τα όπλα να καταστρέψει τις ΗΠΑ
Η Ρωσία είναι υπομονετική και δεν εκφοβίζει κανένα με το στρατιωτικό πλεονέκτημά της, ισχυρίζεται ο Patrushev
Σχετικά Άρθρα

H Ρωσία έχει τα όπλα για να καταστρέψει οποιονδήποτε εχθρό, περιλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αν απειληθεί η ύπαρξή της, προειδοποίησε ο Nikolai Patrushev, στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Putin, ενώ κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι υποτιμά την πυρηνική ισχύ της Μόσχας.
Τα σχόλια του Patrushev, γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, είναι τα πιο πρόσφατα υψηλόβαθμου ρώσου αξιωματούχου που επικαλούνται το φάσμα μιας πυρηνικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου, κάτι που η Μόσχα λέει πως θέλει να αποφύγει.

«Κάνουμε υπομονή...»

«Αμερικανοί πολιτικοί παγιδευμένοι στην ίδια τους την προπαγάνδα παραμένουν πεπεισμένοι ότι, σε περίπτωση άμεσης σύγκρουσης με τη Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ικανές να εξαπολύσουν ένα προληπτικό πυραυλικό πλήγμα, μετά το οποίο η Ρωσία δεν θα μπορεί πλέον να απαντήσει.
Αυτό είναι κοντόφθαλμη ηλιθιότητα και πολύ επικίνδυνο», δήλωσε ο Patrushev μιλώντας σήμερα στη ρωσική εφημερίδα Rosiscaya Gazeta.
«Η Ρωσία είναι υπομονετική και δεν εκφοβίζει κανένα με το στρατιωτικό πλεονέκτημά της. Όμως έχει σύγχρονα μοναδικά όπλα ικανά να καταστρέψουν οποιονδήποτε αντίπαλο, περιλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, σε περίπτωση απειλής για την ύπαρξή της», δήλωσε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης