Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ): Κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα – Έφερα τον Μητσοτάκη ως παράδειγμα προς αποφυγή

Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ): Κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα – Έφερα τον Μητσοτάκη ως παράδειγμα προς αποφυγή
«Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη την συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα» δήλωσε για τον σάλο που προκλήθηκε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Διαστρέβλωση των λεγομένων του καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις για τον πρωθυπουργό και τα Τέμπτη.
Ο Νάσος Αθανασίου σε ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει πως έκανε λόγο στην ανάγκη να διεξαχθεί μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία και ότι έφερε το συγκεκριμένο παράδειγμα σαν «παράδειγμα προς αποφυγή».
«Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη την συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα», προσέθεσε, αναρτώντας το σχετικό βίντεο από την εκπομπή στο Action24.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Αθανασίου

Σήμερα στο Action 24 με τους δημοσιογράφους, Μαρία Αραμπατζή και τον Θοδωρή Βγενή, ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη να διεξαγάγουμε μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία.
Όταν προηγουμένως η συνομιλήτρια είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως “άθλιοι” και “αθλιότητες”, εδήλωσε ότι και εκείνος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακόμη βαρύτερες εκφράσεις, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη για το παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσει. Στην συνέχεια ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα #Τέμπη. Και το ανέφερε ως παράδειγμα προς αποφυγήν.
Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη την συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα.
Αυτό που γίνεται με την “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ είναι γελοίο. Είναι σαν να ισχυρίζονται ότι η Αγία Γραφή γράφει “ούκ εστιν Θεός”. Και πράγματι το γράφει αυτό – αλλά προσθέτει “πλην Εμού”!
Ότι και να κάνετε η διαστρεβλωτική σας ικανότητα είναι θλιβερά περιορισμένη. Στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται η γυμνή αλήθεια.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης