Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Για αλαζονεία κατηγορούν τον Macron κόμματα της αντιπολίτευσης και συνδικάτα - Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις

Γαλλία: Για αλαζονεία κατηγορούν τον Macron κόμματα της αντιπολίτευσης και συνδικάτα - Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις
Εκατομμύρια Γάλλοι απεργούν και διαδηλώσουν εκ νέου την Πέμπτη στις 23/3
Σχετικά Άρθρα
Με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταγγέλλουν τον πρόεδρο Macron για όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε νωρίτερα, και τα συνδικάτα να προετοιμάζονται για άλλη μια γενική απεργία, η Γαλλία αναμένεται να ζήσει αύριο 23/3/23 ακόμα μία θερμή ημέρα.
Η επικεφαλής της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης Marine Le Pen δήλωσε ότι ο Emmanuel Macron είναι «ένας όλο και πιο μοναχικός άνθρωπος» που «περιφρονεί τους Γάλλους» και επιδεικνύει «αντικοινοβουλευτισμό», ενώ ο ηγέτης της Αριστεράς Jean Luc Melanchon επέκρινε την «αλαζονεία» του αρχηγού του κράτους, ο οποίος ζει «εκτός πραγματικότητας».
Από την πλευρά των συνδικάτων, ο επικεφαλής της CGT Philip Martinez δήλωσε ότι όσα ανέφερε ο πρόεδρος Macron είναι εξωφρενικά και δείχνουν ότι περιφρονεί τους ανθρώπους που διαδηλώνουν τις τελευταίες εβδομάδες.
Εν τω μεταξύ, οι οδοκαθαριστές ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν την απεργία τους έως και την ερχόμενη Δευτέρα.
Αύριο 23/3/23 αναμένεται ότι εκατομμύρια Γάλλοι θα απεργήσουν και θα διαδηλώσουν εκ νέου, με τις αστυνομικές αρχές να μην κρύβουν την ανησυχία τους για νέα επεισόδια στη διάρκεια των κινητοποιήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης