Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονίζει ο Καμπουράκης: «Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, γεμάτος αίματα, φρικαρισμένος»

Συγκλονίζει ο Καμπουράκης: «Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, γεμάτος αίματα, φρικαρισμένος»
Ο δημοσιογράφος θυμήθηκε μια πολύ προσωπική του ιστορία
Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε για τον πυροσβέστη πατέρα του όταν προσπάθησε να σώσει ένα κορίτσι μετά την κατάρρευση ενός κτηρίου με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται μετά τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία.
Ο δημοσιογράφος είπε συγκλονισμένος: «Ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο.
Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε. Ήταν ένας σωρός μπάζα».
«Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος» συνέχισε.
«Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου μού είπε «τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά»». συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης απευθυνόμενος στον συμπαρουσιαστή του, Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης