Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Μετά τους σεισμούς του 1999, Ελλάδα και Τουρκία άρχισαν διερευνητικές επαφές για Κύπρο, υφαλοκρηπίδα

Γ. Παπανδρέου: Μετά τους σεισμούς του 1999, Ελλάδα και Τουρκία άρχισαν διερευνητικές επαφές για Κύπρο, υφαλοκρηπίδα
Το ΠΑΣΟΚ έχει την πιο αξιόπιστη πρόταση εναλλακτικής πολιτικής υποστήριξε ο κ.Παπανδρέου
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως μετά τους σεισμούς που είχαν πλήξει το 1999 την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, Ελλάδα και Τουρκία είχαν αρχίσει διερευνητικές επαφές και υπήρξε προσέγγιση για την επίλυση του Κυπριακού και της υφαλοκρηπίδας διατύπωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπανδρέου δεν απέκλεισε πάντως, μόλις περάσουν κάποιες ημέρες μετά το σεισμό, η ηγεσία της Τουρκίας να συνεχίσει την ένταση.
Ο κ.Παπανδρέου εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό, ενώ κάνοντας μια αναδρομή στο 1999, υποστήριξε πως οι λαοί δεν είχαν διάθεση για πολέμους και συγκρούσεις.
Όπως είπε, δεν μπορούν να εργαλειοποιούνται οι αγωνίες των λαών και ότι επίκεντρο πρέπει να είναι ο άνθρωπος ενώ υποστήριξε πως «πρέπει εμείς, αλλά και η Ε.Ε. να παρέχουμε εξίσου συστηματική βοήθεια προς τη Συρία».
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει την πιο αξιόπιστη πρόταση εναλλακτικής πολιτικής της χώρας ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από το σύστημα Υγείας, που αποδομείται από τη ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης