Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Θα ενισχύσουμε την άμυνα μας, θα λύσουμε όλα τα προβλήματα του στρατού

Putin: Θα ενισχύσουμε την άμυνα μας, θα λύσουμε όλα τα προβλήματα του στρατού
Κατά τόπους δύσκολη η κατάσταση στις τέσσερις νέες επαρχίες είπε ο Ρώσος πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Για την ενίσχυση των αμυντικών ικανοτήτων της Ρωσίας αλλά και για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ρωσικός στρατός στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, ο οποίος παραδέχθηκε πως η κατάσταση στις τέσσερις νέες επαρχίες που προσαρτήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Ρωσία είναι κατά τόπους δύσκολη.
«Θα ήθελα να τονίσω ότι εγγυόμαστε αξιόπιστα την ασφάλεια και τα συμφέροντα της χώρας, ότι θα αυξήσουμε την αμυντική μας ικανότητα και ότι σίγουρα θα λύσουμε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων, των μονάδων που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση» υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.
Επιπλέον, ο Putin τόνισε ότι η εφαρμογή μεγάλης κλίμακας κοινωνικοοικονομικών προγραμμάτων και σχεδίων που στοχεύουν στη βελτίωση της ευημερίας των ανθρώπων, στην απελευθέρωση του τεράστιου δυναμικού της Ρωσίας, στην επέκταση των διεθνών σχέσεων, θα συνεχιστεί.

Δύσκολη κατά τόπους η κατάσταση στις νέες επαρχίες

Αναφερόμενος ειδικά στην κατάσταση που επικρατεί στις νέες τέσσερις επαρχίες που προσάρτησε από την Ουκρανία η Ρωσία, ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως κατά τόπους είναι δύσκολη και υποσχέθηκε πως θα διαθέσει όλους τους αναγκαίους πόρους για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών σε αυτές τις νέες περιοχές.
«Έχουμε όλους τους πόρους για αυτό» επισήμανε ο Putin, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στις νέες τέσσερις επαρχίες που προσάρτησε από την Ουκρανία η Ρωσία.
Όπως είπε, οι ρωσικές αρχές πρέπει να εστιάσουν στα δημογραφικά προβλήματα ενώ σημείωσε πως οι περιοχές αυτές θα πρέπει να εμπλακούν στην υλοποίηση εθνικών έργων.
«Γνωρίζω ότι η κυβέρνηση εργάζεται ενεργά για την προετοιμασία βασικών δεικτών απόδοσης για την ανάπτυξη των νέων περιφερειών, για τη συμμετοχή τους σε εθνικά έργα.
Αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Πρέπει να επιλύστε τα υπόλοιπα ζητήματα το συντομότερο δυνατό» υποστήριξε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης