Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη - βόμβα από Musk για Pfizer: Δόλιες πρακτικές για προώθηση των εμβολίων ειδικά στα παιδιά - Ήθελε μόνο να πλουτίσει

Αποκάλυψη - βόμβα από Musk για Pfizer: Δόλιες πρακτικές για προώθηση των εμβολίων ειδικά στα παιδιά - Ήθελε μόνο να πλουτίσει
 Για άλλη μια φορά, αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο η Pfizer ασκεί πίεση στην πλατφόρμα του Twitter για τη δημιουργία εσόδων από παιδιά
Σχετικά Άρθρα
Αφού αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Elon Musk προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την δημοφιλή πλατφόρμα και τα όσα διαδραματίστηκαν τους μήνες που η πανδημία «κάλπαζε».
Ο Musk, ο οποίος έχει αποκαλύψει αρκετές φορές στο παρελθόν τη «βρώμικη» δουλειά της πρώην διοίκησης του Twitter, τώρα έχει προσθέσει ένα νέο στοιχείο σχετικά με τα εμβόλια της Pfizer και την πλεκτάνη που έστησε για να κερδοφορήσει.
Στην πραγματικότητα, η εν λόγω εξέλιξη δεν είναι η πρώτη που τίθεται στον δημόσιο διάλογο.
Ο Elon Musk αποκάλυψε μάλιστα με αναρτήσεις του για τον COVID-19 πώς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενεπλάκη στο γεγονός.
Οι αποκαλύψεις που έρχονται σήμερα στο φως αφορούν κυρίως την Pfizer, η οποία ανέπτυξε το εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται στην τεχνολογία mRNA.
Η εταιρεία φαίνεται ότι επέμενε ιδιαίτερα να εμβολιαστούν τα παιδιά παρόλο που ο κορωνοϊός έχει ελάχιστα ποσοστά επιρροής πάνω τους.

Στέλεχος της Pfizer, Λευκός Οίκος και διοίκηση Twitter έδρασαν μαζί

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που μοιράστηκε ο Alex Berenson, ο Scott Gottlieb της Pfizer, ο Λευκός Οίκος και το Twitter έδρασαν μαζί.
«Ο λόγος για αυτό ήταν να καταστείλουμε τις αντίθετες άπόψεις σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19 και να κατευθύνουμε τους ανθρώπους σε μια ενιαία αλήθεια. Ωστόσο, υπήρχε μια περίεργη κατάσταση. Ακόμη και όταν ένας γιατρός ονόματι Brett Giroir είπε ότι η «φυσική ανοσία» θα ήταν πιο ωφέλιμη από ένα εμβόλιο, διαπιστώθηκε ότι ήταν ανησυχητικό».
Προσεγγίζοντας ένα ανώτερο στέλεχος του Twitter που ονομάζεται Todd O'Boyle, ο Scott Gottlieb διασφάλισε ότι η ανάρτηση δεν έγινε viral.
Επιβλήθηκε εμπάργκο ακόμη και σε θέσεις όπου αναφέρονταν πως υπήρχε μικρός αντίκτυπος του κορωνοϊού στα παιδιά.
Ο Scott Gottlieb φαίνεται να εστιάζει μόνο στο Twitter.

Ποιός είναι ο Gottlieb

Ο Gottlieb ήταν ανώτερο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, η οποία εξαρτιόταν από τα εμβόλια mRNA για σχεδόν το ήμισυ των πωλήσεών της 81 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021.
Η Pfizer πλήρωσε στον Gottlieb 365.000 δολάρια για δουλειά εκείνη τη χρονιά.

Elon Musk: Μερικές θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές!

Επικαλούμενος τις αναρτήσεις του Alex Berenson, ο  μεγιστάνας της Tesla είπε: "Ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές!"Ωστόσο, αργότερα διέγραψε αυτή την ανάρτηση. 
Δεν είναι γνωστό γιατί ο Elon Musk έκανε κάτι τέτοιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης