Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η... πανδημία των εμβολιασμένων: Αυξήθηκαν 4 φορές οι θάνατοι στην Ιαπωνία μετά τις ενισχυτικές δόσεις covid της Pfizer

Η... πανδημία των εμβολιασμένων: Αυξήθηκαν 4 φορές οι θάνατοι στην Ιαπωνία μετά τις ενισχυτικές δόσεις covid της Pfizer
Κατά τη διάρκεια του 2022, η Ιαπωνία παρουσίασε τον υψηλότερο αριθμό «υπερβολικών θανάτων» που έχει σημειωθεί στη χώρα τα τελευταία 11 χρόνια
Σχετικά Άρθρα
Το 2020, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ιαπωνία είχε καταγράψει τους λιγότερους θανάτους (που προέρχονταν από όλες τις αιτίες) συγκριτικά με όλα τα προηγούμενα 9 χρόνια.
Από την 1η Δεκεμβρίου 2021 σύμφωνα με την κυβερνητική πολιτική, η Ιαπωνία άρχισε να χορηγεί την τρίτη δόση ή αλλιώς «ενισχυτικές βολές» των Pfizer-BioNTech όπως άλλες χώρες και ως αποτέλεσμα στα τέλη του 2022, το 83% του πληθυσμού της Ιαπωνίας ανήκε πλέον στο καθεστώς των «πλήρων εμβολιασμένων».
Τότε όμως ξεκίνησε και η κατρακύλα στην χώρα...
Κατά τη διάρκεια του 2022, η Ιαπωνία παρουσίασε τον υψηλότερο αριθμό «υπερβολικών θανάτων» που έχει σημειωθεί στη χώρα τα τελευταία 11 χρόνια.
Οι υπερβολικοί θάνατοι ήταν περίπου τετραπλάσιοι από εκείνους που κατεγράφησαν τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2021 αντίστοιχα.

Η συμμόρφωση των Ιαπώνων δεν τους βγήκε σε καλό....

Η Ιαπωνία είναι ένα έθνος ανθρώπων που συμμορφώνονται άεμσα στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική, καθώς όπως και στην τωρινή πανδημία κατέγραψε πολύ υψηλότερα ποσοστά «εμβολιασμού».
Συγκριτικά δηλαδή με τον υπόλοιπο κόσμο και την υπόλοιπη Ασία επίσης ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού ήταν επίσης εντυπωσιακός.


image-2.webp

Αλλά είναι περίεργο ότι ήταν τόσο υπάκουοι στο να «προστατέψουν» τον εαυτό τους από μια ασθένεια που δεν είχε απολύτως καμία υπερβολική θανατηφόρα επίδραση.
image-3.webp

Το 2020, έτος της επιδημίας του Covid, η Ιαπωνία είχε τη χαμηλότερη «υπερπλεονάζουσα» θνησιμότητα εδώ και δέκα χρόνια (Εικόνα 3)

Το 2021, όταν ξεκίνησε το πείραμα mRNA, η «υπερπλεονάζουσα» θνησιμότητα επιστρέφει στο συνηθισμένο εύρος.

Το 2022, είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερο από το συνηθισμένο…
image-4.webpimage-5.webp

image-6.webp


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης