Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stoltenberg (NATO): Η Ρωσία προσπαθεί να παγώσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία τον χειμώνα, για να ανασυνταχθεί

Stoltenberg (NATO): Η Ρωσία προσπαθεί να παγώσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία τον χειμώνα, για να ανασυνταχθεί
Ο γγ του ΝΑΤΟ επανέλαβε ότι η Ουκρανία θα αποφασίσει για το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης με τη Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία θα «παγώσουν» κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg.
Ειδικότερα, απευθυνόμενος μέσω τηλεδιάσκεψης στην εκδήλωση Global Boardroom των Financial Times, ο Stoltenberg είπε ότι «η Ρωσία προσπαθεί να παγώσει τη σύγκρουση» προκειμένου να «ανασυνταχθεί και να ξεκινήσει μια μεγαλύτερη επίθεση αργότερα, επειδή η Ουκρανία έχει τώρα τη δυναμική». Ο ίδιος επανέλαβε ότι η Ουκρανία θα αποφασίσει για το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης με τη Ρωσία. «Όσο περισσότερο επιθυμούμε μια ειρηνική λύση, τόσο πιο επείγον είναι να παρέχουμε στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία», τόνισε ο Stoltenberg.
Τέλος, ο γγ του ΝΑΤΟ υπογράμμισε τη σημασία της συνεχιζόμενης συμμαχικής υποστήριξης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, καθώς αντιμετωπίζει τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης