Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο Donbass, σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το μέτωπο ο Zelensky

Στο Donbass, σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το μέτωπο ο Zelensky
Οι πιο δύσκολες συγκρούσεις γίνονται στην ανατολική Ουκρανία είπε ο Zelensky
Σχετικά Άρθρα
Σε απόσταση αναπνοής από το μέτωπο του Donbass βρέθηκε σήμερα 6/12 ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, ο οποίος επισκέφθηκε τα ουκρανικά στρατεύματα που βρίσκονται στη πόλη Slavyansk, στην επαρχία του Donetsk.
Η πόλη Slavyansk που ανήκει στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Bahmut, όπου μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις.
Ο Zelensky μετέβη στο μέτωπο προκειμένου να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους Ουκρανούς στρατιώτες για τις μάχες που δίνουν με αφορμή την «Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων».
«Αρχίζουμε πάντα ενθυμούμενοι τους πεσόντες ήρωες μας, όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους στην Ουκρανία» είπε ο Zelensky, ο οποίος εμφανίζεται στην είσοδο της πόλης, όπου κα στεκόταν μπροστά στο χαραγμένο σε μπετόν όνομα της πόλης, ζωγραφισμένο με κίτρινο και μπλε, τα χρώματα της Ουκρανίας.
«Πιστεύω ότι θα συναντηθούμε στο ουκρανικό Donetsk, στο ουκρανικό Luhansk και στην ουκρανική Κριμαία» είπε ο Zelensky, αναφέροντας πως το πιο δύσκολο πολεμικό μέτωπο είναι στην ανατολική Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης