Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Θα επιτύχουμε όλους τους στόχους στην Ουκρανία – Πάνω από 8.300 νεκροί Ουκρανοί το Νοέμβριο

Ρωσία: Θα επιτύχουμε όλους τους στόχους στην Ουκρανία – Πάνω από 8.300 νεκροί Ουκρανοί το Νοέμβριο
Στο τέλος των συγκρούσεων, θα πρέπει να υπάρξει μια διαρκής και δίκαιη ειρήνη είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Σχετικά Άρθρα
Βέβαιος ότι η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής της επιχείρησης στην Ουκρανία εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, την ώρα που ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu γνωστοποιούσε ότι τα μαζικά πυραυλικά «χτυπήματα» έχουν πλήξει σημαντικά την ουκρανική άμυνα.
«Η Ρωσία πρέπει και θα επιτύχει όλους τους στόχους της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία» υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Dmitry Peskov, αναφέροντας πως αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία θα πρέπει να καταλήξει σε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη.
«Όμως όσον αφορά τις προοπτικές για κάποιου είδους διαπραγματεύσεις, δεν τις βλέπουμε αυτή τη στιγμή» είπε ο Peskov, επισημαίνοντας πως η Μόσχα έχει επανειλημμένα ζητήσει να αρχίσουν συνομιλίες μεταξύ της Μόσχας και του Κιέβου.
Ερωτηθείς τι θα πρέπει να συμβεί για να αρχίσουν οι συνομιλίες με την Ουκρανία, ο Peskov είπε ότι θα πρέπει πρώτα να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Μαζικά πλήγματα

Από την πλευρά του ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu υποστήριξε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις επιφέρουν μαζικά πλήγματα στην αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας.
«Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προκαλούν μαζικά πλήγματα με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας στο στρατιωτικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου, σε επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, καθώς και σε σχετικές εγκαταστάσεις για να συντρίψουν το στρατιωτικό δυναμικό της Ουκρανίας», τόνισε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

Πάνω από 8.300 οι νεκροί Ουκρανοί

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Shoigu, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας μέτρησαν πάνω από 8.300 νεκρούς το Νοέμβριο.
«Οι απώλειες του εχθρού το Νοέμβριο ανήλθαν σε περισσότερους από 8.300 στρατιώτες, σε 5 αεροσκάφη, σε 10 ελικόπτερα, σε 149 άρματα μάχης και σε περισσότερα από 300 τεθωρακισμένα οχήματα» υπογράμμισε ο Shoigu, αναφέροντας πως τις μεγαλύτερες απώλειες τους οι Ουκρανοί τις μέτρησαν στις συγκρούσεις σε Luhansk και Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης