Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη σοκ από κορυφαίο ογκολόγο: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων καρκίνου στους εμβολιασμένους για Covid

Αποκάλυψη σοκ από κορυφαίο ογκολόγο: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων καρκίνου στους εμβολιασμένους για Covid
Παρατηρείται σημαντική αύξηση των ποσοστών καρκίνου μεταξύ εκείνων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό
Σχετικά Άρθρα
Πραγματικό σοκ προκαλεί η διαπίστωση διακεκριμένου Βρετανού καθηγητή ογκολογίας στο πανεπιστήμιο Saint Andrews Dr. Angus Dalgleish.
Όπως εξηγεί, πέρα της διαπιστωμένης σχέσης μεταξύ των εμβόλων mRNA του COVID-19 και των θρόμβων αίματος, της μυοκαρδίτιδας, των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών, παρατηρείται σημαντική αύξηση των ποσοστών καρκίνου μεταξύ εκείνων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό.
Σε μια επιστολή στο British Medical Journal , ο Dalgleish έγραψε στον αρχισυντάκτη του BMJ, Dr. Kamran Abbasi: Ως εν ενεργεία ογκολόγος βλέπω ανθρώπους, βλέπω την ασθένεια που βασίζεται στα Β κύτταρα μετά τις ενισχυτικές δόσεις.
«Περιγράφουν ότι η νόσος εμφανίστηκε λίγες μέρες έως εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό – ένας εμφάνιζε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που έπασχε από long Covid από τότε που έλαβε την αναμνηστική δόση, αισθάνεται σοβαρούς πόνους στα οστά, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων».
Ο Dalgleish τόνισε ότι οι παρατηρήσεις του ταιριάζουν με το πρότυπο που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο της έμφυτης ανοσοκαταστολής για αρκετές εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με mRNA.
«Όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στον ανοσοποιητικό έλεγχο – και αυτό είναι πριν από τις αναφορές καταστολής γονιδίων από mRNA σε εργαστηριακά πειράματα».


Επικίνδυνη ηλικία


Οι ισχυρισμοί του Dalgleish υποστηρίζονται από μια πρόσφατη μελέτη που διαπίστωσε ότι ο καρκίνος αυξάνεται σε άτομα κάτω των 50 ετών στην «ηλικία του εμβολίου».
Επιπλέον, ένας από τους πιο σημαντικούς παθολόγους των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ryan Cole, έχει αναφέρει σημαντική αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου στο Boise του Idaho. εργαστήριο.
Επομένως, αυτή η αύξηση του καρκίνου δεν περιορίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Έχει λάβει δεδομένα από άλλους ογκολόγους που δείχνουν ότι τα εμβόλια mRNA διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα .
Είπε σε συνέντευξή του ότι οι γιατροί αναφέρουν «βλέπουν τους πιο περίεργους καρκίνους και εκείνους που μπορέσαμε να ελέγξουμε και να θεραπεύσουμε, πηγαίνοντας στο στάδιο 2, στάδιο 3, στάδιο 4, ακριβώς έτσι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης