Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Δεν είναι εχθροί μας οι Ουκρανοί ως έθνος αλλά μια μικρή ομάδα ανθρώπων

Medvedev: Δεν είναι εχθροί μας οι Ουκρανοί ως έθνος αλλά μια μικρή ομάδα ανθρώπων
Πυρά στη Γερμανία για τη Διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια εξαπέλυσε ο Dmitry Medvedev
Σχετικά Άρθρα
(upd) Δεν είναι εχθροί μας οι Ουκρανοί ως έθνος αλλά ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που θέλει να εισάγει τη ναζιστική ιδεολογία στην Ουκρανία υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος και νυν αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
Όπως είπε ο Medvedev, η Ρωσία κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης δεν μάχεται τους Ουκρανούς, αλλά μια μικρή ομάδα ανθρώπων που εισάγει στην χώρα τη ναζιστική ιδεολογία
«Ο εχθρός μας δεν είναι οι Ουκρανοί ως έθνος, αλλά μια μικρή ομάδα ανθρώπων.
Εχθρός είναι αυτοί που εισάγουν αυτήν την ιδεολογία και η αλήθεια είναι ότι το κάνουν με επιτυχία» υποστήριξε ο Medvedev.

Δεν θέλουν την ακούσουν την αλήθεια

Νωρίτερα ο Medvedev είχε εξαπολύσει τα πυρά του στη Γερμανία για τη μη πρόσκληση της Ρωσίας στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, αναφέροντας πως
η Ρωσία δεν προσκλήθηκε γιατί οι Δυτικοί δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.
«Με επικεφαλής τον Heusgen, έναν ανόητο, κοντόφθαλμο υπάλληλο, η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια έχει υποβαθμιστεί.
Φοβούνται να καλέσουν τους Ρώσους για να μην ακούσουν την αλήθεια.
Ωστόσο, η αλήθεια διαρρέει σιγά – σιγά στους Ευρωπαίους από τους δικούς τους πολιτικούς ηγέτες» ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Medvedev.
Σημειώνεται πως ο επικεφαλής της Διάσκεψης, Christoph Heusgen υποστήριξε ότι Ρώσοι αξιωματούχοι δεν έχουν προσκληθεί στη Διάσκεψη, η οποία θα γίνει από 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου του 2023 με κύριο αντικείμενο την κατάσταση στην Ουκρανία.
Μάλιστα ο Heusgen έριξε περισσότερο λάδι στην φωτιά, όταν υποστήριξε πως οι διοργανωτές «θέλουν να συζητήσουν για το μέλλον της Ρωσίας με τους ηγέτες της ρωσικής αντιπολίτευσης και τους εξόριστους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης