Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Γνώριζε από τον Αύγουστο η κυβέρνηση για την Κιβωτό του Κόσμου; – Γιατί άργησε να παρέμβει;

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Γνώριζε από τον Αύγουστο η κυβέρνηση για την Κιβωτό του Κόσμου; – Γιατί άργησε να παρέμβει;
«Γιατί επιλέξατε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αναδείξετε το γεγονός μετά από 4 μήνες;» ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

«Περιμένουμε από το πρωί τον -κατά τα λοιπά λαλίστατο- υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκο να διαψεύσει τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ‘ΤΑ ΝΕΑ' και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, ότι γνώριζαν από τον Αύγουστο τα όσα ανατριχιαστικά αποκαλύφθηκαν για την Κιβωτό του Κόσμου. Μάλλον, όμως, περιμένουμε μάταια…».
Αυτό αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θέτει σειρά ερωτημάτων.
Ειδικότερα, ρωτά: «Ισχύουν οι αποκαλύψεις ότι γνωρίζατε από τον Αύγουστο; Γιατί αφήσατε τόσο χρόνο να συμβαίνουν ανατριχιαστικά γεγονότα σε παιδάκια; Ισχύει ότι διαρρεύσατε κατάθεση που όφειλε να είναι απόρρητη λόγω της εισαγγελικής παραγγελίας;
Γιατί επιλέξατε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αναδείξετε το γεγονός μετά από 4 μήνες;».
«Ελπίζουμε να πάρουμε κάποια απάντηση. Διαφορετικά επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η προπαγανδιστική τακτική σας ακόμη και σε γεγονότα που έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», αναφέρει και προσθέτει καταληκτικά: «Περιμένουμε τις δημόσιες απαντήσεις σας και θα επανέλθουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης