Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμπλέκονται ολοένα και πιο βαθιά στον πόλεμο στην Ουκρανία οι ΗΠΑ – Αντίπαλος μας λέει η Ρωσία

Εμπλέκονται ολοένα και πιο βαθιά στον πόλεμο στην Ουκρανία οι ΗΠΑ – Αντίπαλος μας λέει η Ρωσία
Ελπίζουμε στο τέλος να υπερισχύσει η κοινή λογική για τη στήριξη του Κιέβου αναφέρει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, S. Ryabkov
Σχετικά Άρθρα

Οι ΗΠΑ αυξάνουν την εμπλοκή τους στον πόλεμο στην Ουκρανία υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Sergei Ryabkov αναφέροντας πως η Ρωσία λαμβάνει υπόψη της αυτό το δεδομένο και διαμορφώνει το στρατιωτικό της σχεδιασμό.
«Οι ΗΠΑ επεκτείνουν σκόπιμα την υποστήριξη τους στο Κίεβο και με αυτόν τον τρόπο εμπλέκονται ολοένα και πιο βαθιά στον πόλεμο στην Ουκρανία» υποστήριξε σε δηλώσεις του RTVI ο Ryabkov, τονίζοντας πως η Μόσχα λαμβάνει υπόψη της την αυξανόμενη συμμετοχή των ΗΠΑ και διαμορφώνει ανάλογα το στρατιωτικό σχεδιασμό της.

Αντίπαλος μας οι ΗΠΑ

«Στο στρατιωτικό σχεδιασμό μας λαμβάνουμε υπόψη μας το νέο ρόλο των ΗΠΑ στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Θα ήταν σωστό να επιμείνουμε στην πολιτική να μην ενημερώνουμε για τα σχέδια μας στο στρατιωτικό πεδίο.
Μιλάμε για τον εχθρό μας, για έναν ισχυρό αντίπαλο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι ΗΠΑ» τόνισε ο Ryabkov, επισημαίνοντας πως η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ ώστε να μη γίνει ένα από τα εμπλεκόμενα μέρη στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σαφής προειδοποίηση

«Προειδοποιούμε ώστε να μην κλιμακωθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, ώστε να μη βρεθούμε σε μια κατάσταση όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνουν άμεσα μέρος σε αυτή τη σύγκρουση.
Ευελπιστούμε ότι στο τέλος η κοινή λογική θα επικρατήσει σε όλους εκείνους που συνεχίζουν τόσο απερίσκεπτα και ανεύθυνα την πολιτική της συνολικής στήριξης του Κιέβου με σύγχρονα όπλα και άλλες μορφές βοήθειας» υπογράμμισε ο Ryabkov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης