Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το δημοσίευμα του ΒΝ για την «Κλεοπάτρα των ΕΛΤΑ» την οδήγησε στην έξοδο - Παρενέβη η νέα διοίκηση

tags :
Το δημοσίευμα του ΒΝ για την «Κλεοπάτρα των ΕΛΤΑ» την οδήγησε στην έξοδο - Παρενέβη η νέα διοίκηση
Το BN έγινε αποδέκτης εγγράφων για την πριμοδότηση του συζύγου της η οποία θεωρήθηκε προκλητική από τη μεταβατική διοίκηση των ΕΛΤΑ
Σχετικά Άρθρα
Απομακρύνθηκε από τα ΕΛΤΑ η κα Κλεοπάτρα Αγγελίδη μετά το δημοσίευμα του BN με αναφορές για τις υψηλές αμοιβές της αλλά και την οικονομική στήριξη που προσέφερε στο σύζυγό της και δικηγόρο αφού του έδινε νομικές εργασίες με σχετική καλή αμοιβή.
Το δημοσίευμα αξιολογήθηκε από τους αρμοδίους και ο οικονομικός διευθυντής ζήτησε τη  λήξη της συνεργασίας της κας Κλεοπάτρας Αγγελίδη νωρίτερα κατά έξι μήνες από τη λήξη της σύμβασης.
Το BN έγινε αποδέκτης εγγράφων για την πριμοδότηση του συζύγου της η οποία θεωρήθηκε προκλητική από τη μεταβατική διοίκηση των ΕΛΤΑ ενώ η έξοδος  της  προηγούμενης διοίκησης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για την ίδια αφού συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση της κρατικής εταιρείας χωρίς όμως να αναλαμβάνει και την ευθύνη  των επιλογών.
Είχε εγκατασταθεί στο 8 όροφο από τα 2019 σε θέση γενικής διευθύντριας  με όλες τις παχυλές αμοιβές που προβλέπει η θέση.

Βέβαια ο κύκλος των αποχωρήσεών παραμένει ανοιχτός διότι αρκετά στελέχη που είχαν προσληφθεί από την  προηγούμενη διοίκηση θα έπρεπε να αποτελούν ανάχωμα στις αποφάσεις του παρελθόντος  που αποδεικνύονται αρκετά επώδυνες για την παρούσα  διοίκηση.
Ανάμεσα σε αυτές ήταν η μη καταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης ενέργειας, με το αρμόδιο τελωνείο Πειραιά να στέλνει τώρα τα πρόστιμα για τις καθυστερήσεις  που είχαν ξεπεράσει τα 2 χρόνια. Το πρόστιμο ανά τρίμηνο ανέρχεται σε 150.000 ευρώ ενώ η πάγια οφειλή ήταν στις 500.000 ευρώ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος 
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης