Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Ο Berlusconi δηλώνει ότι αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον Putin

Ιταλία: Ο Berlusconi δηλώνει ότι αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον Putin
Οι δηλώσεις Berlusconi -- τις οποίες το κόμμα Φόρτσα Ιτάλια χαρακτήρισε νωρίτερα «γεγονός του παρελθόντος» -- σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, μπορεί να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στη συγκρότηση του νέου κυβερνητικού σχήματος
Σχετικά Άρθρα
Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ανήρτησε στον ιστότοπό της ηχογράφηση του πρακτορείου ειδήσεων Lapresse, στην οποία ο Silvio Berlusconi συνομιλεί με βουλευτές του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, και αναφέρεται σε αναθέρμανση των σχέσεών του με τον Vladimir Putin.
Πιο αναλυτικά, στην ηχογράφηση ο Καβαλιέρε ακούγεται να λέει: «Βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο, διότι παρέχουμε χρήματα και όπλα στην Ουκρανία. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου, διότι αν φτάσει στον Τύπο θα γίνει χαμός, αλλά είμαι πάρα πολύ ανήσυχος. Αποκατέστησα τις σχέσεις με τον πρόεδρο Putin: για τα γενέθλιά μου, θέλησε να μου στείλει 20 μπουκάλια βότκα μαζί με μια γλυκύτατη επιστολή. Εγώ του απάντησα με μπουκάλια κρασιού Λαμπρούσκο και μια εξίσου γλυκιά επιστολή».
Ο Silvio Berlusconi γιόρτασε τα 86α γενέθλιά του στις 29 Σεπτεμβρίου. Αυτές οι δηλώσεις του -- τις οποίες το κόμμα Φόρτσα Ιτάλια χαρακτήρισε νωρίτερα «γεγονός του παρελθόντος» -- σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, μπορεί να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στη συγκρότηση του νέου κυβερνητικού σχήματος από την Giorgia Meloni.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης