Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Πλαίσιο έφερε τα πάνω …κάτω στο λανσάρισμα του νέου iPhone 14 & iPhone 14 Pro!

Το Πλαίσιο έφερε τα πάνω …κάτω στο λανσάρισμα του νέου iPhone 14 & iPhone 14 Pro!
Το κατάστημα Πλαίσιο Κηφισιάς γέμισε με κόσμο και παρέα με τον Φάνη Λαμπρόπουλο σε ρόλο παρουσιαστή χάρισε αστείρευτο γέλιο και διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, το Πλαίσιο αψήφησε τα όρια για μια ακόμα φορά, καλώντας τον κόσμο να έρθει να δει από κοντά τα νέα iPhone 14 & iPhone 14 Pro, όπως επίσης και τα AppleWatch SE & AppleWatch Series 8 & AirPods Pro. 
Το πάρτι ξεκίνησε στις 18:00!
Το κατάστημα Πλαίσιο Κηφισιάς γέμισε με κόσμο και παρέα με τον Φάνη Λαμπρόπουλο σε ρόλο παρουσιαστή χάρισε αστείρευτο γέλιο και διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους.   
Οι παρευρισκόμενοι, εκτός από την ευκαιρία που είχαν να δοκιμάσουν τις νέες Apple συσκευές, μπορούσαν να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο booth, να φέρουν τα πάνω κάτω, να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους και να τις κρατήσουν ως αναμνηστικό. 
Το σημαντικότερο όλων, σκανάροντας το barcode που υπήρχε αποκλειστικά και μόνο μέσα στο κατάστημα μπορούσαν να πάρουν μέρος σε κλήρωση με μεγάλα δώρα.
Μία δωροεπιταγή αξίας 1000€ μόνο για αγορά προϊόντων Apple, AppleWatch Series 8 και τα νέα AirPods Pro περίμεναν τρεις υπερτυχερούς οι οποίοι ανακοινώθηκαν στο τέλος της βραδιάς, σε ένα διαγωνισμό που ξεπέρασε τις 600 συμμετοχές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης