Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα πολιτικά όργανα της Ρωσίας θα εξετάσουν την ενσωμάτωση των Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporozhye στις 4 Οκτωβρίου

Τα πολιτικά όργανα της Ρωσίας θα εξετάσουν την ενσωμάτωση των Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporozhye στις 4 Οκτωβρίου

Η αξιωματούχος είπε ότι τα δημοψηφίσματα ολοκληρώονται σήμερα 27/9, άρα από αύριο 28/9 θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα

Σχετικά Άρθρα

Το Συμβούλιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας ενδέχεται να εξετάσει το ζήτημα της ενσωμάτωσης των περιοχών Donetsk, Luhansk, Kherson και Zaporozhye με τη Ρωσία στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίασή του στις 4 Οκτωβρίου, μετά τη θετική έκβαση των δημοψηφισμάτων, δήλωσε στους δημοσιογράφους η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Valentina Matviyenko, σύμφωνα με δημοσίευμα του TASS.
«Θα σεβαστούμε την απόφαση των κατοίκων της DPR, της LPR, των περιοχών Zaporozhye και Kherson. Εάν αποφασίσουν να ενταχθούν στη Ρωσική Ομοσπονδία, αναμφίβολα, θα το υποστηρίξουμε. Μέχρι στιγμής, δεν βλέπω την ανάγκη να γίνει οποιεσδήποτε έκτακτες συνεδριάσεις. Νομίζω ότι ήδη από τις 4 Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε [αυτό το θέμα] εάν όλα επιβεβαιωθούν και όλα είναι καλά», δήλωσε η αξιωματούχος κατά τη διάρκεια επίσκεψης εργασίας στο Ταγκανρόγκ.
«Κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή αυτή είναι μια τόσο δύσκολη απόφαση από τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Δεν αφήνουμε τους δικούς μας πίσω», πρόσθεσε.
Η Matviyenko  επανέλαβε ότι τα δημοψηφίσματα στο Donetsk, το Luhansk, τη Kherson και τη Zaporozhye θα ολοκληρωθούν σήμερα.
«Πιστεύω ότι αύριο ή μεθαύριο, στο άμεσο μέλλον, τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης