Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν δω τον Τσίπρα στον δρόμο δεν θα του μιλήσω - Δεν είμαστε φίλοι - Ο Βενιζέλος μου έκανε bullying

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν δω τον Τσίπρα στον δρόμο δεν θα του μιλήσω - Δεν είμαστε φίλοι - Ο Βενιζέλος μου έκανε bullying
Όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη απάντησε: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου
Σχετικά Άρθρα

Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης προχώρησε η δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τη δικηγορία, την ενασχόλησή της με την πολιτική αλλά και τα ΜΜΕ.
«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες "χαμένες" υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε "Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε"» ανέφερε αρχικά η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Το bullying του Βενιζέλου και ο... Τσίπρας

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η πολιτική.
Όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη απάντησε: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου.
Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».
Αναφερόμενη στο τηλεοπτικό τοπίο, δήλωσε ότι χαίρεται να πηγαίνει ως καλεσμένη στους "Αταίριαστους" και πρόσθεσε ότι εκτιμά πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη.
Τόνισε ότι δεν μιλάει με την Σία Κοσιώνη, ενώ για τον Δημήτρη Οικονόμου είπε γελώντας: "Για τον Δημήτρη Οικονόμου τι να πω; Ουδέν σχόλιο".
Τέλος, υπογράμμισε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying, περιγράφοντας ένα περιστατικό με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Για το bullying… να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Lagarde; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις.
Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Χαρακτήρισε τέλος σοκαριστική την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, λέγοντας ότι "πρέπει να υπάρξει ένα μέτρο πια στο πόσο προβάλλεται", ενώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε ότι αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η διαφορετική μεταχείρισή του από τη Δικαιοσύνη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης