Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 300 Ουκρανούς στρατιώτες κοντά στο Kharkov

Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 300 Ουκρανούς στρατιώτες κοντά στο Kharkov
Οι Ρωσικές Δυνάμεις έπληξαν το αρχηγείο της 5ης Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, καθώς και θέσεις της 92ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας
Σχετικά Άρθρα

Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν το αρχηγείο της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς της 5ης Ταξιαρχίας, καθώς και τοποθεσίες ανάπτυξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και του εθνικιστικού τάγματος Kraken κοντά στο Balakleya και στο Chuguyev με όπλα ακριβείας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Αντιστράτηγος Igor Konashenkov.
«Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις έπληξαν το αρχηγείο της 5ης Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, καθώς και θέσεις της 92ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και της εθνικιστικής πολιτοφυλακής Kraken κοντά στο Balakleya και στο Chuguyev, στην περιοχή Kharkov», είπε ο Konashenkov.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οι ρωσικές δυνάμεις εξάλειψαν επίσης το διοικητήριο της 54ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας κοντά στο Ray-Aleksandrovka, DPR.
«Έως και 300 Ουκρανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 15 στρατιωτικά οχήματα καταστράφηκαν», πρόσθεσε.
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν επτά θέσεις διοίκησης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Donetsk και την περιοχή Nikolayev, καθώς και 48 εχθρικές μονάδες πυροβολικού σε 178 περιοχές, είπε ο Konashenkov, σύμφωνα με το Tass.
«Τις τελευταίες 24 ώρες, συνολικά 7 θέσεις διοίκησης UAF χτυπήθηκαν κοντά σε οικισμούς Rozovka, Ocheretino, Vodyanoye, Novomikhaylovka και Ugledar (DPR), κοντά σε Snigiryovka και Novonikolayevka (περιοχή Nikolayev), επιπλέον 48 μονάδες πυροβολικού, προσωπικό και στρατιωτικά οχήματα σε 178 περιοχές», είπε.

Ουκρανικά drones

Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 13 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αναχαίτισαν 5 πυραύλους HIMARS, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
«Η αεράμυνα κατέρριψε 13 μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά σε οικισμούς Chkalovo και Belyayevka (περιοχή Kherson), Krasnoye (περιοχή Kharkov), Smeloye, Staromlynovka και Novoukrainskoye (περιοχή Zaporozhye), καθώς και κοντά σε Novoandreyevka, Valeryanovka, Kirillovka και Panteleymonov. Πύραυλοι πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης καταστράφηκαν κατά την πτήση τους κοντά στη Novaya Kakhovka, στην περιοχή Kherson», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης