Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Πως η Δύση παραπλάνησε για Πανδημία και Ρωσία… στοχοποιώντας τους αντιεμβολιαστές και ενοχοποιώντας τον Putin

Πως η Δύση παραπλάνησε για Πανδημία και Ρωσία… στοχοποιώντας τους αντιεμβολιαστές και ενοχοποιώντας τον Putin
Η Δύση ιστορικά ήταν η περιοχή του κόσμου με πολιτισμό, ιδέες και όραμα για τον πλανήτη… η Δύση σήμερα είναι μια τοξική γεωγραφική περιοχή που ηγετίσκοι και όχι ηγέτες… καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις… και το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδο…

Τελικά κάτι λάθος κάνουν οι κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν μεγάλης κλίμακας κρίσης.
Όχι δεν υπάρχουν σενάρια συνομωσίας, ακόμη και η συνεργασία πλήθος κυβερνήσεων με τις φαρμακευτικές εταιρίες δεν μπορεί να ενταχθεί σε σενάρια συνομοσιολογίας.
Οι φαρμακευτικές εταιρίες τροφοδοτούν με πλήθος φαρμάκων εδώ και 10ετίες τις κοινωνίες, οπότε οι κυβερνήσεις απλά εμπιστεύτηκαν την επιστήμη.
Η εμπειρία απέδειξε και τα γεγονότα, ότι στην μεν πανδημία τα εμβόλια απέτυχαν ή η επιτυχία τους σε ορισμένες περιπτώσεις είναι υπό πολλές αιρέσεις.
Το λάθος δεν ήταν τα εμβόλια, αλλά η προσπάθεια επιβολής της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
Π.χ. μετά από τόσους μήνες ενοχών και τοξικότητας τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων ανέφεραν ότι όσοι νοσούν θα μπορούν σε λίγες ημέρες να επανέρχονται… προσεχώς θα καταργηθεί και αυτή η επιστημονική παρότρυνση και ο covid 19 δεν θα είναι τίποτε άλλο από μια ενδημική αναπνευστική νόσος.
Χρειάστηκαν να περάσουν 24 μήνες, να ενοχοποιηθούν οι αντιεμβολιαστές, να συκοφαντηθούν όσοι είχαν άλλη άποψη, να διαιρεθούν οι κοινωνίες, να επιβληθούν τα πιστοποιητικά εμβολίων που όπως αποκάλυψαν οι Ισραηλινοί και άλλοι επιστήμονες ήταν μια αποτυχία, δεν είχαν κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.
Θα μπορούσαν όλα αυτά να είχαν αποφευχθεί εάν στην Δύση, οι επιστήμονες και οι κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν το πρόβλημα πιο ψύχραιμα.
Πλέον μπορεί να λεχθεί ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη ψυχραιμίας και όχι η επιστημονική τεκμηρίωση, ήταν η υστερία που καλλιέργησαν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία πληρώθηκαν αδρά για να προβάλλουν την υστερία απέναντι σε μια πανδημία.
Πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και μαζί και η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία.
Π.χ. δεν έχει κανένα νόημα οι νοσηλευτές που δεν εμβολιάστηκαν να είναι εκτός εργασίας, είναι εγκληματικό λάθος και θα πρέπει να αποκατασταθούν και οι άνθρωποι αυτοί αν και ανεπίσημα σχεδόν όλοι έχουν επιστρέψει στις εργασίες τους…

Η περίπτωση Putin και Ρωσίας… υστερία χωρίς αντίκρισμα

Όταν η Ρωσία του Putin εισέβαλλε στην Ουκρανία – κακώς προφανώς – η Δύση δημιούργησε τον νέο εχθρό.
Ωστόσο κανείς δεν αντελήφθηκε μια ουσιώδη λεπτομέρεια, ποια ήταν αυτή;
Όταν η Ρωσία εισέβαλλε στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία τα περισσότερα εδάφη τα κατέλαβε τις πρώτες εβδομάδες.
Όχι γιατί ο Ουκρανικός στρατός δεν ήταν ετοιμοπόλεμος, πολεμούν στο Donbass στην Ανατολική Ουκρανία από το 2014.
Γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι των περιοχών αυτών ήταν και είναι ρωσώφωνοι και φιλορώσοι, όπερ σημαίνει ότι η Ρωσία εισέβαλλε ως απελευθερωτικός στρατός.
Σε ένα πόλεμο γίνονται λάθη… από όλες τις πλευρές.
Αλλά υπάρχει λογική πίσω από την στρατηγική της Δύσης να συντηρήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, τροφοδοτώντας της με όπλα και πολλά δισεκ. απλά και μόνο… για να πλήξει την Ρωσία;
Αντί όλες οι μεγάλες δυνάμεις να πίεζαν για ειρήνη… τροφοδοτούν τον πόλεμο… πρωτοφανές.
Επίσης στηρίζουν τον Zelensky τον Πρόεδρο της Ουκρανίας όχι από ουμανιστικά ιδεώδη αλλά τον χρησιμοποιούν για να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά… πριν τον πόλεμο η Ουκρανία ήταν από τις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης άρα… χειραγωγήσιμη…
Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θέλουν μέρος των όπλων της Δύσης να καταλήγει σε τρίτες χώρες... και αυτό είναι αλήθεια.
Όχι το 70% σε τρίτες χώρες και 30% στην Ουκρανία… προφανώς τα περισσότερα όπλα μένουν στην Ουκρανία αλλά η διαφθορά είναι διαφθορά.
Ο Zelensky έχει εκτιμήσει ότι για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας θα απαιτηθούν 750 δισεκ. δολάρια… και προφανώς περιμένει αυτή την μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι στην Ουκρανία…
Ο Putin έγινε μισητός εχθρός, η Ρωσία μισητή χώρα για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ… ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν κράτη στην Ευρώπη π.χ. η Γερμανία που αγοράζει το 50% των αναγκών της σε φυσικό αέριο από την Ρωσία.
Παραλογισμός, η Δύση με τις 8.740 κυρώσεις από το 2014 έως και σήμερα χτυπάει όχι την ηγεσία αλλά τους ρώσους πολίτες και η Ρωσία πως απαντάει… παίζει με τις ροές του φυσικού αερίου και τον τρόπο πληρωμών…
Όλο αυτό είναι μια φαύλη και αδιέξοδη κατάσταση… ένας παραλογισμός που ξεπερνάει και την λογική και την ηθική.
Η Δύση ιστορικά ήταν η περιοχή του κόσμου με πολιτισμό, ιδέες και όραμα για τον πλανήτη… η Δύση σήμερα είναι μια τοξική γεωγραφική περιοχή που ηγετίσκοι και όχι ηγέτες… καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις… και το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδο…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης