Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η νέα σεζόν της Super League έρχεται με περισσότερους από 135 αγώνες στην COSMOTE TV

tags :
Η νέα σεζόν της Super League έρχεται με περισσότερους από 135 αγώνες στην COSMOTE TV
  • Πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Αυγούστου
  • Οι εντός έδρας αναμετρήσεις 8 ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος παίζουν αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT

 

Η νέα σεζόν του Πρωταθλήματος Super League έρχεται στην COSMOTE TV, με 4 αγώνες κάθε εβδομάδα στην κανονική περίοδο και περισσότερους από 135 συνολικά, μέχρι την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας ομάδας. Οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ιωνικού, του ΟΦΗ, του Βόλου ΝΠΣ, του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Λαμία.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, οι αναμετρήσεις της πρεμιέρας, που θα μεταδοθούν από την COSMOTE TV το τριήμερο 19-21 Αυγούστου, είναι οι: Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ιωνικός και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.
Η COSMOTE TV θα μεταφέρει τη δράση από τα γήπεδα της Super League σε όλη την Ελλάδα, με pregame και postgame εκπομπές για κάθε αναμέτρηση. Κάθε Κυριακή το “SUPER LEAGUE SPORT SHOW” θα προβάλλει τα καλύτερες φάσεις των αγώνων, μαζί με πλούσιo ρεπορτάζ, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με την αξιοπιστία της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης