Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robert Malone: Τα εμβόλια για τον COVID-19 πλήττουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλούν πιο σοβαρή ασθένεια και επαναμολύνσεις

Robert Malone: Τα εμβόλια για τον COVID-19 πλήττουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλούν πιο σοβαρή ασθένεια και επαναμολύνσεις
Το παράδοξο είναι ότι οι περισσότερες από τις χώρες με αναδυόμενες οικονομίες και χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού έχουν επίσης τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από COVID-19 στον κόσμο, είπε ο Malone
Σχετικά Άρθρα

Νέα, αρκετά... «περίεργα» ευρήματα βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας για τα πολυαναμενόμενα κάποτε και ίσως «θαυματουργά» εμβόλια, όπως ισχυρίζονταν και διατυμπάνιζαν ειδικοί και κυβερνήσεις, με τις παρενέργειες που καταγράφονται ή τις επιβλαπείς μακροχρόνιες επιδράσεις τους να ανησυχού. 
Μια μελέτη από το Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που έλαβαν πολλαπλά ενισχυτικά εμβολίου για τον COVID-19 αφού αρχικά είχαν μολυνθεί με το αρχικό στέλεχος του ιού από τη Wuhan είναι πιο επιρρεπείς σε χρόνια επαναμόλυνση από την παραλλαγή Omicron.
Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί τα άτομα που έχουν λάβει πολλά ενισχυτικά εμβολίου για τον COVID-19 είναι ολοένα και περισσότερο αυτά που καταλήγουν στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα COVID-19, που μερικές φορές καταλήγουν σε θάνατο, δήλωσε ο επιστήμονας και γιατρός Dr. Robert Malone.
Σε μια συνέντευξη του στις 21 Ιουλίου για το πρόγραμμα « Crossroads » του EpochTV, ο Malone, εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA , είπε ότι αυτό το φαινόμενο είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που ονομάζεται «ανοσολογική αποτύπωση», όπου η αρχική έκθεση σε ένα στέλεχος ιού μπορεί να εμποδίσει το σώμα να παράγει αρκετό εξουδετερώνοντας αντισώματα έναντι ενός νεότερου στελέχους.
Πρόσθεσε ότι αυτή η διαδικασία επιδεινώνεται μάλιστα από πολλαπλούς εμβολιασμούς.
«Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε αυτά τα σύνολα δεδομένων που δείχνουν ότι, δυστυχώς, οι άνθρωποι που πεθαίνουν και νοσηλεύονται είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολλαπλά εμβολιασμένοι»  είπε.
«Δεν είναι αυτοί που έχουν φυσική ανοσία ».

Εμβόλια βασισμένα σε παλιά στελέχη

Τα εμβόλια COVID-19 που κυκλοφορούν επί του παρόντος βασίζονται στο στέλεχος της Wuhan, γνωστό και ως SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια που τώρα αναγνωρίζεται ως COVID-19.
Ένας αριθμός στελεχών έχει εμφανιστεί και έχει γίνει κυρίαρχο από τότε που επικρατούσε το στέλεχος Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της κυρίαρχης παραλλαγής Omicron.
Το πρόβλημα είναι ότι τα εμβόλια COVID-19 χρησιμοποιούν μόνο ένα από τα συστατικά ολόκληρου του ιού, που είναι μια πρωτεΐνη ακίδας, έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου που έλαβε ένα εμβόλιο mRNA εκπαιδεύεται να ανταποκρίνεται μόνο σε αυτό το συστατικό, εξήγησε ο Malone.
«Αν αυτό το αντιγόνο έχει αλλάξει ελαφρώς και το ανοσοποιητικό σύστημα εξακολουθεί να αντιδρά σαν να είναι το παλιό», είπε.
Τα εμβόλια για τον COVID-19 βασίζονται στην πρωτεΐνη ακίδας του αρχικού ιού που εντοπίστηκε στη Γουχάν.
Αυτό το στέλεχος του ιού δεν υπάρχει πλέον και δεν κυκλοφορεί πλέον στον πληθυσμό, είπε ο Malone.
Εάν ένα εμβόλιο που βασίζεται σε ένα πλέον ανενεργό ιικό στέλεχος χορηγείται επανειλημμένα, εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα να εστιάζει όλο και περισσότερο στο αντιγόνο που παρέχεται μέσω του εμβολίου και να αγνοεί οτιδήποτε άλλο είναι ελαφρώς διαφορετικό, εξήγησε ο Malone.
Το φαινόμενο είναι γνωστό εδώ και καιρό στον τομέα της εμβολιολογίας, είπε ο Malone, αλλά οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα προτιμούν να μην το... συζητούν, είπε.

Ανοσία εμβολίου έναντι φυσικής ανοσίας


Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο -πολλοί από τους οποίους είχαν μολυνθεί από την παραλλαγή του ιού και έλαβαν επίσης τρεις ή τέσσερις δόσεις εμβολίου COVID-19- ανέπτυξαν χρόνιες επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις από την παραλλαγή Omicron, είπε ο Malone, επικαλούμενος ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο το ακαδημαϊκό περιοδικό Science.
Μια άλλη εργασία που δημοσιεύτηκε στο Nature δείχνει ότι η εξέλιξη του ιού δεν προέρχεται από τον γενικό πληθυσμό, αλλά από ανοσοκατεσταλμένους ανθρώπους που έχουν λάβει πολλαπλές δόσεις εμβολίου, είπε ο Malone, και περίπου το 30% του υψηλά εμβολιασμένου πληθυσμού έχει επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις.
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προωθούμενη αφήγηση ότι οι μη εμβολιασμένοι θέτουν σε κίνδυνο τον ευρύτερο πληθυσμό, σημείωσε ο Malone.
Η φυσική ανοσία από μια λοίμωξη COVID-19 διαρκεί τουλάχιστον 14 μήνες, συμπεριλαμβανομένης της ανοσίας έναντι των στελεχών Omicron, είπε ο Malone, επικαλούμενος επιστημονική εργασία από το Κατάρ που δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί.
Η ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο, ωστόσο, διαρκεί μόνο μερικούς μήνες, πρόσθεσε.
Όταν κάποιος μολυνθεί από τον αρχικό ιό, αυτό το άτομο θα δημιουργήσει μια ανοσολογική απόκριση που περιλαμβάνει «όλα τα είδη πρωτεϊνών από τον ιό», με την προϋπόθεση ότι δεν έχει βιώσει υπερβολικό ανοσοποιητικό αποτύπωμα, εξήγησε ο Malone.
«Το πρόβλημα με αυτά τα μονοσθενή εμβόλια, ή τα εμβόλια μονού αντιγόνου, είναι ότι οδηγούν όλη την ανοσολογική σας απόκριση ενάντια σε ένα πράγμα σε αντίθεση με ολόκληρο τον ιό.
Το παράδοξο είναι ότι οι περισσότερες από τις χώρες με αναδυόμενες οικονομίες και χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού έχουν επίσης τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από COVID-19 στον κόσμο, είπε ο Malone.
«Είναι πιθανό ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή την τάση», είπε.
Σύμφωνα με το Our World in Data , μόνο το 1,4% του πληθυσμού της Αϊτής έχει εμβολιαστεί και η χώρα έχει καταγράψει 838 θανάτους από COVID-19, ποσοστό 73 θανάτων ανά 1 εκατομμύριο ανθρώπους.
Στη Νότια Αφρική, όπου το 32%του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο, έχουν σημειωθεί σχεδόν 102.000 θάνατοι, ποσοστό 1.717 θανάτων ανά 1 εκατομμύριο ανθρώπους.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 75 τοις εκατό του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο και περισσότεροι από 184.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 2.736 θανάτους ανά 1 εκατομμύριο.
Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 67 τοις εκατό του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο και 1,03 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό, ποσοστό 3.058 θανάτων ανά 1 εκατομμύριο ανθρώπους.
Ο Malone, πρόεδρος και συνιδρυτής της Διεθνούς Συμμαχίας Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων, δήλωσε ότι πάνω από 17.000 γιατροί και επιστήμονες έχουν υπογράψει μια δήλωση που δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα γενετικά εμβόλια πρέπει να αποσυρθούν.
«Αυτά τα γενετικά εμβόλια δεν λειτουργούν», είπε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης