Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robert Malone: Η πανδημία του covid 19 τελείωσε – Τα εμβόλια δεν προστατεύουν… πάρτε φθηνά μέτρα αυξήστε την βιταμίνη D

Robert Malone: Η πανδημία του covid 19 τελείωσε – Τα εμβόλια δεν προστατεύουν… πάρτε φθηνά μέτρα αυξήστε την βιταμίνη D
Ο Malone υποστηρίζει ότι με βάση την έρευνά του, ο λόγος που οι ιώσεις συμβαίνουν σε ορισμένες περιόδους του έτους προέρχονται από την ανεπάρκεια της βιταμίνης D

Η πανδημία του COVID-19 έχει τελειώσει, σύμφωνα με τον Dr Robert Malone o οποίος αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Ο Malone ο οποίος έχει επικριθεί για τα σχόλια του, είναι ένας από τους εφευρέτες της τεχνολογίας αγγελιοφόρου RNA, που αποτελεί την βάση των εμβολίων της Pfizer και Moderna.
Ο Dr Fauci, ο επί μακρόν διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Biden, είπε τον Απρίλιο ότι «είμαστε σίγουρα αυτή τη στιγμή έξω από τη φάση της πανδημίας», σημειώνοντας πώς ο COVID-19, τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι θάνατοι μειώθηκαν από τότε που έφθασαν στα ύψη τον Ιανουάριο του 2022.

Ωστόσο ο Fauci αμέσως άλλαξε αφήγημα τονίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να βρίσκονται στη φάση της πανδημίας, αλλά εξελίσσεται σε ενδημική.
Ο Malone, ωστόσο, πιστεύει ότι τα αρχικά σχόλια του Fauci ήταν ακριβή.
«Ήταν συναρπαστικό το γεγονός ότι ο Dr Fauci αναγνώρισε ότι διανύουμε αυτή την φάση» ανέφερε ο Malone, αναφερόμενος στους συναδέλφους του στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για τον COVID και στη Διεθνή Συμμαχία Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων.

Ο Malone και ορισμένοι άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19, επειδή δεν προστατεύουν καλά από τη μόλυνση, μπορούν στην πραγματικότητα να οδηγήσουν σε παραλλαγές του ιού που προκαλούν πιο σοβαρή ασθένεια.

«Και έτσι πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, προσεκτικά αισιόδοξοι», είπε ο Malone.

Ο Malone σχολίασε το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν αυξήσεις στα κρούσματα COVID-19—φτάνοντας 146.374 κρούσματα στις 11 Μαΐου, από δεκάδες χιλιάδες ημερησίως τον Μάρτιο και αύξηση νοσηλειών στα νοσοκομεία με επιβεβαιωμένο COVID-19 να αυξάνονται κατά 17%.

Η κυβέρνηση Biden έχει προειδοποιήσει για ένα πιθανό κύμα το φθινόπωρο και προέτρεψε τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλιο ή αναμνηστικά εμβόλια.

Υπάρχει εναλλακτική

Αλλά ο Malone υποστηρίζει ότι με βάση την έρευνά του, ο λόγος που οι ιώσεις συμβαίνουν σε ορισμένες περιόδους του έτους προέρχονται από την ανεπάρκεια της βιταμίνης D.
«Σχεδόν δεν υπάρχουν θάνατοι που να αποδίδονται στον COVID σε άτομα που έχουν επαρκή επίπεδα βιταμίνης D», ανέφερε ο Malone.

«Αν ο Λευκός Οίκος ανησυχούσε πραγματικά για τον μετριασμό των κινδύνων για την αύξηση του κορωνοϊού αυτό το φθινόπωρο… θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη εκστρατεία, την οποία θα υποστήριζα σθεναρά, όπως και οι συνάδελφοί μου, μια μεγάλη εκστρατεία για να κάνουν οι Αμερικανοί tests για τα επίπεδα βιταμίνης D».
Στη συνέχεια, όσοι δεν έχουν επαρκή επίπεδα μπορούν να πάρουν συμπληρώματα ή αλλιώς να λάβουν μέτρα.

«Η πιο εύκολη λύση δεν είναι ακόμη ένα γενετικό εμβόλιο ή οι χαμηλές δόσεις ενός γενετικού εμβολίου.
Αλλά να ανεβάσουμε τα επίπεδα της βιταμίνης D σε όλους».
Είναι πάμφθηνη λύση.
Λυπούμαστε, εάν οι φαρμακευτικές δεν βγάζουν χρήματα με την βιταμίνη D».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης