Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Δυνατό κλείσιμο με πολλά βαριά χαρτιά σε υψηλό ημέρας

tags :
Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Δυνατό κλείσιμο με πολλά βαριά χαρτιά σε υψηλό ημέρας
Σχετικά Άρθρα

ΑΓΟΡΑ: Δυνατό το κλείσιμο στις τελικές δημοπρασίες. Στο υψηλό ημέρας και πάνω από τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημερών. Αλλάζει η τάση και πάμε για πιο ψηλά. Μένει η επιβεβαίωση βέβαια, αλλά δείχνει προς τα που πάει εδώ και μέρες το Χρηματιστήριο. Στο υψηλό ημέρας έκλεισαν πολλά βαριά χαρτιά ενώ έγινε και τζίρος 12 εκατ. ευρώ στις τελικές δημοπρασίες. Λες και περίμεναν το τεχνικό σήμα για είσοδο οι επενδυτές. Και όλα αυτά με την Ευρώπη να είναι πτωτική και την Αμερική να έχει και αυτή απώλειες και λίγο υψηλότερες.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Δημοσιεύει τώρα η Alpha Bank και αύριο το πρωί η Πειραιώς και έτσι κλείνει ο κύκλος των δημοσιεύσεων από τις συστημικές. Ελπίζουμε να συνεχιστεί το καλό σερί. Εντυπωσιακή η Eurobank σήμερα και ενισχύθηκε 3%, ενώ η Alpha Bank στις τελικές δημοπρασίες βρέθηκε σε υψηλό ημέρας με άνοδο 2,55% και υψηλό ανεκτέλεστο στους αγοραστές. Υψηλό ημέρας στο κλείσιμο και για την Εθνική και με μικρότερη άνοδο έκλεισε η Πειραιώς. Ο δείκτης στο +2,29%.

ΕΥΔΑΠ: Έσπασε το ανοδικό σερί, αλλά δεν έκλεισε με απώλειες. Χωρίς να έχει προκαλέσει συμπλήρωσε 10 ανοδικές και σήμερα έκλεισε αμετάβλητη. Έχει δυνατούς αγοραστές στις τελευταίες συνεδριάσεις. Στα 8,05 ευρώ με όγκο 89 χιλ. τεμάχια.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ποιοι είναι αυτοί που πουλάνε με δύναμη κάτω από τα 1,60 ευρώ αλλά πριν λίγες μέρες δεν τα έδιναν στη δημόσια πρόταση στα 1,75 ευρώ. Μεγάλος ο όγκος σήμερα στη μετοχή. Στα 1,57 ευρώ και στο -3,09% με όγκο 1,08 εκατ. τεμάχια.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Για να δούμε που θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Ο μεγάλος υποψήφιος αποχώρησε. Η μετοχή υποχώρησε 2,87% και έκλεισε στα 16,94 ευρώ με όγκο 200 χιλ. τεμάχια.

JUMBO: Υψηλό ημέρας στο κλείσιμο και στα 15,04 ευρώ.

AEGEAN: Και εδώ στις τελικές δημοπρασίες έκλεισε στο υψηλό ημέρας και στα 5,35 ευρώ.

ΤΙΤΑΝ: Υψηλό ημέρας και εδώ με τον ίδιο τρόπο.

ΟΠΑΠ: Και εδώ και μάλιστα το κλείσιμο είναι σε νέα πολυετή υψηλά.

ΕΛΠΕ: Υψηλό ημέρας και από τη συγκεκριμένη.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Όπως αναμενόταν φεύγει και αυτή από το χρηματιστήριο, λόγω επιτυχημένης δημόσιας πρότασης. Το 97,16% μάζεψε η Allianz. Έδωσε και την ευκαιρία σε κάποιους να πουλήσει με μεγάλο κέρδος και παράλληλα να βρουν καλές τιμές αγοράς στο ταμπλό. Η δημόσια πρόταση οδηγεί σε αίτημα για squeeze out σε λίγο καιρό.

EPSILON NET: Καλή παρουσία σήμερα από τη μετοχή και ενισχύθηκε 5,96%.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Με δυνατό όγκο 109 χιλ. τεμάχια στα 2,20 ευρώ και στο +3,77% που είναι και υψηλό ημέρας. Έμεινε βέβαια με δυνατούς πωλητές στο τέλος.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ: Δεν είναι και μικρός ο όγκος των 23 χιλ. τεμαχίων για τα δεδομένα της. Στα 1,49 ευρώ με απώλειες 4,49% και αποτίμηση 129 εκατ. ευρώ.

ΔΡΟΜΕΑΣ: Έχει άσχημη χρηματιστηριακή εικόνα εδώ και μήνες. Σήμερα έβγαλε μία δυνατή αντίδραση, αλλά θα πρέπει να δούμε συνέχεια. Στα 0,3270 ευρώ με άνοδο 8,64% και αποτίμηση 11,3 εκατ. ευρώ.

ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Έρχεται η ώρα που θα κόψει και η συγκεκριμένη το μέρισμα και στην τιμή κλεισίματος των 2,53 ευρώ η απόδοση είναι 10%.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης