Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Stoiximan στη μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ, το Stoiximan Aegean Ball Festival!

tags :
H Stoiximan στη μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ, το Stoiximan Aegean Ball Festival!
Το Stoiximan AegeanBall Festival γεννήθηκε το 2016 ως ιδέα από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη

H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, συμμετείχε ως χορηγός και ονοματοδότης σε ένα από τα πλέον σημαντικά αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, το Stoiximan Aegean Ball Festival.
Μετά από δύο χρόνια διακοπής, η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ επανήλθε στο νησί της Σύρου. Από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων μεταμορφώθηκε σε μητρόπολη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, φιλοξενώντας περισσότερους από 4.000 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές όλων των ηλικιών, που συμμετείχαν σε ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, το οποίο από τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελεί πλέον και επίσημο Ολυμπιακό Άθλημα.
Το Stoiximan AegeanBall Festival γεννήθηκε το 2016 ως ιδέα από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη και αποτελεί σήμερα ένα αθλητικό γεγονός με σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα και τουριστική αξία. Φέτος διοργανώθηκε για 3η φορά, προσελκύοντας σπουδαίες προσωπικότητες και εν ενεργεία αθλητές του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως οι Βασίλιε Μίσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τζο Αρλάουκας, Σάσα Βεζένκοφ, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κατερίνα Σωτηρίου, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Τσαρτσαρής κ.α.
‘Διοργανώσεις όπως το Stoiximan Aegean Ball Festival, αποτυπώνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την ουσία του αθλητισμού. Αυτές τις τέσσερις ημέρες, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, να γνωρίσουν από κοντά αθλητές-πρότυπα του ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς και να αποδείξουν έμπρακτα ότι ο αθλητισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την κοινωνική συνεισφορά. Με μεγάλη χαρά η Stoiximan στήριξε και έδωσε δυναμικό παρών με την ομάδα της, στο Stoiximan Aegean Ball Festival, μια άρτια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα’, σημείωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan.
Παράλληλα με τη διοργάνωση και στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της, η Stoiximan, πραγματοποίησε δωρεά ενός καταψύκτη πλάσματος στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου της Σύρου, με στόχο να συνεισφέρει ουσιαστικά στην κοινότητα του νησιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης