Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Cryptos: Προστασία από τους πιστωτές του στις ΗΠΑ αναζητά γνωστό hedge fund

Cryptos: Προστασία από τους πιστωτές του στις ΗΠΑ αναζητά γνωστό hedge fund

Οι εκπρόσωποι του 3AC κατέθεσαν αίτηση στο αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Σχετικά Άρθρα

Προστασία από τους πιστωτές του στις ΗΠΑ επιδιώκει το κρυπτογραφικό hedge fund Three Arrows Capital (3AC), καθώς κατέθεσε αίτημα σε δικαστήριο, βάσει του κεφαλαίου 15 του πτωχευτικού κώδικα των ΗΠΑ, το οποίο επιτρέπει στους ξένους οφειλέτες να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία στους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022.
Οι εκπρόσωποι του 3AC κατέθεσαν αίτηση στο αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης την Παρασκευή 1/7, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.
Οι μη αμερικανικές εταιρείες χρησιμοποιούν το Κεφάλαιο 15 για να εμποδίσουν τους πιστωτές που θέλουν να καταθέσουν αγωγές ή να δεσμεύσουν περιουσιακά στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή της Σιγκαπούρης είχε κατηγορήσει το 3ACγια υπέρβαση του ορίου ενεργητικού του και παροχή ψευδών πληροφοριών.
Το γνωστό κρυπτογραφικό hedge fund αθέτησε να πληρώσει δάνειο αξίας 670 εκατ. δολαρίων.
Το ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η χρηματιστηριακή εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Voyager Digital δηλώνοντας ότι το hedge fund απέτυχε να της αποπληρώσει δάνειο ύψους 350 εκατ. δολαρίων στο stablecoin USDC που είναι συνδεδεμένο με το αμερικανικό δολάριo και 15.250 bitcoin, αξίας περίπου 323 εκατ. δολαρίων σε τρέχουσες τιμές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->