Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπλε Κέρδος: Πλειοδότησε για την απόκτηση ακινήτου στη Μεταμόρφωση προσφέροντας τίμημα 2,6 εκατ ευρώ

Μπλε Κέρδος: Πλειοδότησε για την απόκτηση ακινήτου στη Μεταμόρφωση προσφέροντας τίμημα 2,6 εκατ ευρώ
Πρόκεται για οικόπεδο εμβαδού 4.710,66 τ.μ. επί του οποίου έχει ανεγερθεί πολυώροφη οικοδομή, συνολικής επιφανείας 7.279,45 τ.μ. στο Δήμο Μεταμόρφωσης
Σχετικά Άρθρα
Η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ (στο εξής: η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι σήμερα, την 01.07.2022, πλειοδότησε για την απόκτηση οικοπέδου εμβαδού 4.710,66 τ.μ. επί του οποίου έχει ανεγερθεί πολυώροφη οικοδομή, συνολικής επιφανείας 7.279,45 τ.μ., το οποίο βρίσκεται της οδού Αρτέμιδος 26 στον Δήμο Μεταμόρφωσης.
Το τίμημα που προσέφερε η Εταιρεία ανήλθε σε € 2,6 εκ. Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ενεργειών για την απόκτηση του ανωτέρου ακινήτου.
O κ. Στυλιανός Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ , με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την περεταίρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας μας με την επιτυχημένη απόκτηση του εξαιρετικού αυτού ακινήτου. Το προσφερόμενο τίμημα διαμόρφωσε την τιμή αγοράς σε ιδιαίτερα ελκυστικό επίπεδο, συγκεκριμένα κάτω από 400€/τ.μ. Η νέα μας επένδυση σηματοδοτεί την επέκταση της Εταιρείας μας στον τομέα των αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης