Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Στα 231.000 τα νέα επιδόματα ανεργίας - Στο υψηλότερα τους επίπεδα από τον Ιανουάριο

ΗΠΑ: Στα 231.000 τα νέα επιδόματα ανεργίας - Στο υψηλότερα τους επίπεδα από τον Ιανουάριο
Ο μέσος όρος νέων επιδομάτων ανεργίας των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων αγγίζει τα υψηλότερά του επίπεδα από τον Ιανουάριο 2022
Σχετικά Άρθρα
Ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν για πρώτη φορά αίτηση για επίδομα ανεργίας ανήλθε σε 231.000 την περασμένη εβδομάδα, με τον μέσο όρο των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων να αγγίζει τα υψηλότερα του επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2022.
Σε ότι αφορά τον αριθμό των συνεχιζόμενων επιδομάτων ανεργίας, αυτά ανήλθαν σε 1,328 εκατ. ελάχιστα χαμηλότερα απο τα 1,331 εκατ. που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά η ανοδική τάση παραμένει...

2022-06-30_05-31-11.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι η Deutsche Bank σημείωσε ότι ο αριθμός των συνεχιζόμενων επιδομάτων ανεργίας αποτελεί τον καλύτερο δείκτη πρόωρης ύφεσης.
Την περασμένη εβδομάδα, πολλές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Netflix Inc. και η Tesla Inc. απέλυσαν εκατοντάδες υπαλλήλους εν μέσω ανησυχιών για τις προοπτικές της οικονομίας.
Σε μη προσαρμοσμένη βάση, οι νέες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας αυξήθηκαν στις 207.421 την περασμένη εβδομάδα.
Αυτό αντανακλούσε μεγάλες αυξήσεις για νέα επιδόματα στο Νιου Τζέρσεϋ και τη Μασαχουσέτη, ενώ οι αιτήσεις στο Τέξας και τη Τζόρτζια μειώθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης